Το 200ο κατάστημα AB Franchise είναι εδώ

Το 200ο κατάστημα AB Franchise είναι εδώ

Σε μια εποχή υψηλών απαιτήσεων και μεγάλων προκλήσεων, η ΑΒ ενισχύει σταθερά την ελληνική επιχειρηματικότητα

Το δυναμικό δίκτυο franchise της ΑΒ Βασιλόπουλος, αναπτύσσεται διαρκώς και φτάνει σε κάθε γειτονιά της Ελλάδας για να εξυπηρετεί τις καθημερινές ανάγκες αγορών. Έτσι, στις 16 Ιουνίου το νέο AB Shop & Go ήρθε στην περιοχή της Καβάλας, σηματοδοτώντας το 200ο κατάστημα ΑΒ Franchise.

Με 180 τ.μ. χώρου πώλησης σε ένα επίπεδο, δύο ταμεία και μια άρτια ομάδα πέντε έμπειρων επαγγελματιών, το νέο AB Shop & Go στην οδό Γραβιάς 23, αποτελεί μια ιδανική επιλογή για εύκολα και γρήγορα ψώνια και σας περιμένει για να σας προσφέρει προϊόντα άριστης ποιότητας, υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και μια μοναδική αγοραστική εμπειρία με την υπογραφή της ΑΒ Βασιλόπουλος.

Σε μια εποχή υψηλών απαιτήσεων και μεγάλων προκλήσεων, η ΑΒ ενισχύει σταθερά την ελληνική επιχειρηματικότητα, δίνοντας ευκαιρίες ανάπτυξης στις τοπικές κοινωνίες. Παράλληλα, για όλους εκείνους τους νέους επιχειρηματίες που θέλουν να «γράψουν» τη δική τους επιτυχημένη ιστορία με έναν αξιόπιστο συνεργάτη που κάνει τη διαφορά και αναζητούν νέους δρόμους για την επιτυχία, η ΑΒ με το σύγχρονο Franchise δίκτυό της εγγυάται να κάνει τα όνειρά τους πραγματικότητα.

ΑΒ Βασιλόπουλος. Για ό,τι θέλεις να είσαι! Και είναι ωραίο να «γράφεις» ιστορία!

Η ΑΒ Βασιλόπουλος πλέον απαριθμεί 200 καταστήματα AB Franchise σε όλη την Ελλάδα, από τα οποία 79 είναι ΑΒ Food Market, 52 AB Shop & Go, ενώ 69 Shop & Go είναι στεγασμένα σε πρατήρια υγρών καυσίμων σε συνεργασία με την Coral/Shell.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ