Ελληνες Επενδυτές: Ζητoύν ενημέρωση για το πόρισμα της ΕΛΤΕ για την MLS

Ελληνες Επενδυτές: Ζητoύν ενημέρωση για το πόρισμα της ΕΛΤΕ για την MLS

Αίτημα για την χορήγηση αντιγράφου του πορίσματος της ΕΛΤΕ που παρέλαβε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας, ζήτά με επιστολή της η Ένωση Ελλήνων Επενδυτών

Αίτημα για την χορήγηση αντιγράφου του πορίσματος της ΕΛΤΕ που παρέλαβε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας, ζήτά με επιστολή της η Ένωση Ελλήνων Επενδυτών.

Αναλυτικά η επιστολή:

"Με την παρούσα επιστολή , ενεργώντας ως πληρεξούσιοι δεκάδων μετόχων και ομολογιούχων της MLS οι οποίοι παράλληλα είναι και μέλη της Ένωσης μας, σας καταθέτουμε αίτημα να μας χορηγήσετε αντίγραφο του πορίσματος της ΕΛΤΕ που παρέλαβε η Ε.Κ. στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας (σύμφωνα με τον οικονομικό τύπο)

Επίσης ζητούμε από την εταιρεία MLS , όπως, σε σχετική συνάντηση που ελπίζουμε να οριστεί άμεσα με εκπρόσωπό μας, μας παράσχει αναλυτική ενημέρωση για τις ενέργειες της για την άρση της αναστολής διαπραγμάτευσης της μετοχής της. Η Ενωση Ελλήνων Επενδυτών ασκεί τα δικαιώματα που της παρέχει ο Ν.4548/18 και το καταστατικό της και επιθυμεί την άμεση αποδοχή του αιτήματός της για ενημέρωση, ειδάλλως θα προσφύγει σε Αίτηση Λήψεως Εισαγγελικής Παραγγελίας."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ