Νέο Μy Generali app από την Generali για κινητά android & iphone

Νέο Μy Generali app από την Generali για κινητά android & iphone

Συγκεντρώνει για πρώτη φορά όλες τις ψηφιακές υπηρεσίες που παρέχει η Generali σε ένα σημείο

Η ασφαλιστική εταιρεία Generali, παρουσίασε την νέα της εφαρμογή MyGenerali, η οποία είναι διαθέσιμη για iphone και android κινητά. Αναβαθμίζοντας σημαντικά, τόσο σε λειτουργικότητα όσο και σε πλήθος υπηρεσιών, το υπάρχον Portal πελατών της, η εταιρεία σημειώνει σε ανακοίνωσή της ότι κάνει ένα ακόμη βήμα στον ψηφιακό της μετασχηματισμό, παρέχοντας πληθώρα ασφαλιστικών υπηρεσιών και όχι μόνο, μέσω του κινητού.

Το MyGenerali app αποτελεί μία λύση 360° για τον πελάτη. Συγκεντρώνει για πρώτη φορά όλες τις ψηφιακές υπηρεσίες που παρέχει η Generali σε ένα σημείο. Πλέον, με το πάτημα ενός κουμπιού και από μία μόνο πύλη εξυπηρέτησης, ο πελάτης έχει πρόσβαση σε μια σειρά από διασυνδεδεμένες υπηρεσίες, αποκτώντας ολοκληρωμένη εικόνα της ασφαλιστικής του κάλυψης, την οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει όπου κι αν βρίσκεται, όποτε τη χρειαστεί.

Όπως σημειώνει η Διευθύντρια Marketing & Επικοινωνίας της Generali κα Μαρία Λαμπροπούλου: «Είμαστε στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας μία εφαρμογή που αναβαθμίζει καθοριστικά την εμπειρία εξυπηρέτησης τους. Μέσω του MyGenerali app, της ψηφιακής αυτής πύλης εξυπηρέτησης, ο πελάτης μπορεί να ενεργοποιήσει γρήγορα και εύκολα τις παροχές της ασφάλισής του από όπου κι εάν βρίσκεται. Η ασφάλιση και όσα την απαρτίζουν ακολουθούν τον ασφαλισμένο σε κάθε του βήμα, ενώ και η επικοινωνία του με τον ασφαλιστικό του σύμβουλο, γίνεται πιο άμεση και εύκολη από ποτέ. Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και αξιοποιούμε την τεχνολογία, ώστε να μπορούμε να ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες των σύγχρονων καταναλωτών με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ