Προσφορά της Eurolife στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΕΣΥ

Προσφορά της Eurolife στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΕΣΥ

Δίπλα στους ανθρώπους που φροντίζουν καθημερινά για την υγεία μας βρίσκεται η Eurolife ERB, αναγνωρίζοντας το σπουδαίο έργο και την προσφορά τους στη μάχη που δίνει η χώρα κατά του κορωνοϊου.

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία προσφέρει τρεις μήνες δωρεάν σε όλα τα συμβόλαια ασφάλισης αυτοκινήτου σε όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Εθνικού Συστήματος Υγείας, για ένα έτος συνεχούς ασφάλισης. Η Eurolife ERB έχει ως βασικό της στόχο να βρίσκεται κοντά στους ανθρώπους, με προϊόντα και λύσεις που ανταποκρίνονται σε πραγματικές ανάγκες, ενδυναμώνοντάς τους να καταφέρνουν περισσότερα καθημερινά.

Μέσω της ενέργειας αυτής, η εταιρεία διευκολύνει τους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αυτή τη στιγμή, δίνοντάς τους μια ευέλικτη και πιο οικονομική παροχή ασφάλισης για το αυτοκίνητό τους.

Για τη συγκεκριμένη προσφορά, η οποία θα είναι διαθέσιμη από Δευτέρα 13/4, μέσω του δικτύου συνεργαζόμενων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και των καταστημάτων Eurobank, ισχύουν τα παρακάτω:

  • Για όλα τα συμβόλαια των υφιστάμενων πελατών, η προσφορά θα εφαρμόζεται κατόπιν αιτήματος του πελάτη. Αν ο υφιστάμενος πελάτης δεν έχει συμπληρώσει ένα έτος συνεχούς ασφάλισης μέσω ετήσιου συμβολαίου ή ανανεώσεων εξάμηνου ή τρίμηνου συμβολαίου, δικαιούται έκπτωση 25% επί του ασφαλίστρου.
  • Για τα νέα συμβόλαια αυτοκινήτου που θα εκδοθούν κατόπιν αιτήσεως ασφάλισης που θα υποβληθεί από τις 13 Απριλίου έως τις 31 Μαΐου 2020. Αν επιλεγεί συμβόλαιο εξάμηνης ή τρίμηνης διάρκειας και δεν συμπληρωθεί ένα έτος συνεχούς ασφάλισης μέσω ανανεώσεων, χορηγείται έκπτωση 25% επί του ασφαλίστρου του επιλεγμένου συμβολαίου.

Για τη Eurolife ERB, αξία έχει να φροντίζουμε εκείνους που μας φροντίζουν, τους ανθρώπους που αγωνίζονται για τη ζωή και την υγεία μας σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Με την ασφαλιστική της δύναμη, την εμπειρία και την αξιοπιστία της, η εταιρεία προχωρά σε μια ουσιαστική κίνηση στήριξης, προσφέροντας μια σημαντική διευκόλυνση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ