Εκπτώσεις για τους οικιακούς πελάτες και υγειονομικός εξοπλισμός από τη ΖeniΘ

Εκπτώσεις για τους οικιακούς πελάτες και υγειονομικός εξοπλισμός από τη ΖeniΘ

Διαθέτει για τους πελάτες τις «έξυπνες» πλατφόρμες της για την εύκολη και άμεση εξυπηρέτησή τους εξ αποστάσεως, με την επίσκεψη στην σελίδα της zenith.gr

Μέτρα για τους καταναλωτές και το σύστημα υγείας ανακοίνωσε η εταιρεία προμήθειας ενέργειας ΖeniΘ.
Συγκεκριμένα, προσφέρει δωρεάν το μηνιαίο πάγιο στο ρεύμα των οικιακών πελατών και 5% επιπλέον έκπτωση στην τιμή του φυσικού αερίου για τον Απρίλιο. Παράλληλα, προχωρά σε δωρεά για την κάλυψη των δαπανών του ατομικού προστατευτικού εξοπλισμού του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού των νοσοκομείων ΑΧΕΠΑ και Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες τους για ένα ολόκληρο μήνα (μάσκες τριών τύπων και αντισηπτικά χειρός).
Ο εξοπλισμός αναμένεται να παραδοθεί στα νοσοκομεία σε συνεννόηση με το υπουργείο Υγείας και τη Διοίκηση της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας-Θράκης.
Η εταιρεία τονίζει τέλος, ότι συνδράμοντας τον εθνικό στόχο για τον περιορισμό εξάπλωσης του Covid 19 για την προστασία της ατομικής υγείας, διαθέτει για τους πελάτες τις «έξυπνες» πλατφόρμες της για την εύκολη και άμεση εξυπηρέτησή τους εξ αποστάσεως, με την επίσκεψη στην σελίδα της zenith.gr ή καλώντας στο 18321.
Δίνει επίσης τη δυνατότητα για την online εξόφληση λογαριασμών μέσω της σελίδας της ή με τη χρήση της online υπηρεσίας My Zeniθ, ενώ η ομάδα της ΖeniΘ παρέχει πλήρη υποστήριξη μέσω των δωρεάν online υπηρεσιών Live Chat και Click2Call

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ