Συνεργασία Mitsis Hotels με Ρεάλ Μαδρίτης για Camp το καλοκαίρι

Συνεργασία Mitsis Hotels με Ρεάλ Μαδρίτης για Camp το καλοκαίρι

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται 3 φορές καθημερινά για 3 διαφορετικές ηλικιακές ομάδες, με τη συμμετοχή συνολικά 75 παιδιών την εβδομάδα.

Ο Όμιλος Mitsis Hotels, συνεργάζεται με τον κορυφαίο ποδοσφαιρικό σύλλογο παγκοσμίως, τη «Βασίλισσα της Ευρώπης», Ρεάλ Μαδρίτης, για τη φιλοξενία Προπονητικού Camp το καλοκαίρι του 2020 για τους νεαρούς επισκέπτες των ξενοδοχείων του στη Ρόδο.

Η συνεργασία αυτή θα προσφέρει στους νέους φίλους των Mitsis Hotels ποδοσφαιρική εκπαίδευση διεθνών προδιαγραφών απευθείας από τους προπονητές των
αναπτυξιακών ομάδων της Ρεάλ Μαδρίτης, αποτελώντας μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία για τα παιδιά, κατά την οποία θα μπορέσουν να δημιουργήσουν φιλίες με παιδιά
της ηλικίας τους από όλον τον κόσμο, να αναπτύξουν τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες και να ζήσουν το όνειρό τους.

Στο πρόγραμμα θα μπορούν να συμμετάσχουν οι επισκέπτες των ξενοδοχείων του Ομίλου στη Ρόδο - Alila Resort & Spa, Faliraki Beach Hotel & Spa, Grand Hotel, La Vita Beach Hotel, Petit Palais Beach Hotel, Rodos Maris Resort & Spa και Rodos Village Beach Hotel & Spa. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6 έως 17 ετών και θα διεξαχθεί στο Κιοτάρι της Ρόδου για 12 εβδομάδες, από τις 7 Ιουνίου έως τις 30 Αυγούστου 2020.

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται 3 φορές καθημερινά για 3 διαφορετικές ηλικιακές ομάδες, με τη συμμετοχή συνολικά 75 παιδιών την εβδομάδα. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν δωρεάν μια προπονητική εμφάνιση της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς και πιστοποιητικό συμμετοχής με την ολοκλήρωση του προγράμματος.

Επίσης, ένας πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης θα επισκεφθεί το Προπονητικό Camp στις αρχές Ιουνίου για την παρουσίαση του προγράμματος σε Συνέντευξη Τύπου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ