ΗΡΩΝ: Δύο νέα καταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

ΗΡΩΝ: Δύο νέα καταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

H έναρξη λειτουργίας των δύο νέων καταστημάτων ΗΡΩΝ σηματοδοτεί την επέκταση της πελατοκεντρικής στρατηγικής του

Ο Όμιλος ΗΡΩΝ επεκτείνει το Δίκτυο Καταστημάτων Λιανικής με δύο νέα σημεία εξυπηρέτησης ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την εμπορική του παρουσία στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, κινούμενος σταθερά πάνω στη στρατηγική του με κέντρο τον πελάτη και τις ανάγκες του σε ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικό αέριο.

Στα καταστήματα ΗΡΩΝ μπορεί κανείς να επιλύσει απορίες του γύρω από θέματα διαχείρισης και εξοικονόμησης ενέργειας, να επιλέξει πρόγραμμα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου για το σπίτι ή την επιχείρησή του με τους συμφερότερους όρους αλλά και να ενημερωθεί για τα προνόμια και εκπτώσεις που απολαμβάνουν οι πελάτες του ΗΡΩΝΑ. Επίσης, στα καταστήματα ΗΡΩΝ προσφέρονται ολοκληρωμένες λύσεις smart home, όπως τα blueBNB GADGETS by ΗΡΩΝ, για τον έλεγχο της κατανάλωσης και την καλύτερη διαχείριση των ενεργειακών αναγκών ενός σπιτιού ή επαγγελματικού χώρου.

H έναρξη λειτουργίας των δύο νέων καταστημάτων ΗΡΩΝ σηματοδοτεί την επέκταση της πελατοκεντρικής στρατηγικής του. Ο ΗΡΩΝ, ως κορυφαίος όμιλος παραγωγής και προμήθειας ενέργειας, αριθμεί πλέον έξι σημεία πανελλαδικά και έρχεται ακόμα πιο κοντά στην ανάγκη των πελατών του για εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου.

Σταθμός Μετρό Άγιος Αντώνιος, Αθήνα

Βούλγαρη 38, Θεσσαλονίκη

Τσιμισκή 5, Θεσσαλονίκη

Λ. Κηφισίας 140, Αθήνα

Επαμεινώνδα 62, Θήβα

Έβανς 13, Ηράκλειο Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ