Game R1: Η νέα εκπομπή αφιερωμένη στον κόσμο του gaming, σε παραγωγή COSMOTE TV

Πρεμιέρα στις 13/12 στο COSMOTE SPORT 1HD

Game R1: Η νέα εκπομπή αφιερωμένη στον κόσμο του gaming, σε παραγωγή COSMOTE TV

Το Game R1, μία εκπομπή αφιερωμένη στον κόσμο του gaming, σε παραγωγή COSMOTE TV κάνει πρεμιέρα στις 13/12 στο COSMOTE SPORT 1HD.

Η εκπομπή θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή στις 22.30, ενώ στη συνέχεια κάθε επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο για δωρεάν on demand θέαση στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS, καθώς και στο επίσημο YouTube κανάλι της COSMOTE TV.

Σε κάθε επεισόδιο, οι οικοδεσπότες του Game R1 Παύλος Παπαπαύλου και Κορίνα Ντιλενιάν θα «συνοδεύουν» το gaming κοινό σε παρουσιάσεις παιχνιδιών και προϊόντων hardware, ενώ θα αποκαλύπτουν τα τελευταία νέα από τον χώρο των videogames, των eSports και των μεγαλύτερων events σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Στην πρεμιέρα, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν τις σημαντικότερες ανακοινώσεις από τα The Game Awards 2019 και του event X019 της Microsoft στο Λονδίνο. Επίσης, θα μάθουν όσα έγιναν στο μεγάλο συνέδριο ταινιών, comics και video games, Athenscon 2019 και θα παρακολουθήσουν όσα δήλωσε στην κάμερα της COSMOTE TV ο ηθοποιός Στέφαν Κάπισιτς, o “Colossus” του κινηματογραφικού blockbuster Deadpool.

Επιπλέον, στην εκπομπή θα προβληθούν χαρακτηριστικά video από τα 25 χρόνια παρουσίας του PlayStation στην αγορά και οι δύο παρουσιαστές θα δοκιμάσουν το Death Stranding, το νέο game του Hideo Kojima που κυκλοφορεί για το PlayStation 4.

Η εκπομπή Game R1, καθώς και περισσότερες από 10 αθλητικές εκπομπές των καναλιών COSMOTE SPORT (PICK N ROLL, UEFA Champions League Show, UEFA Europa League Show, Ρυθμός των Ντέρμπι, TOPSPIN, SPORTSHOW κλπ) αποτελούν παραγωγές της COSMOTE TV και βγαίνουν στον αέρα από τα στούντιό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ