Η Πανγαία ΑΕΕΑΠ εξελίσσεται με νέο όνομα, ως PRODEA Investments

Η Πανγαία ΑΕΕΑΠ εξελίσσεται με νέο όνομα, ως PRODEA Investments

«Η μετονομασία της «Εθνική Πανγαία» σε "Prodea Investments" σηματοδοτεί την νέα εποχή της εταιρείας

«Η μετονομασία της «Εθνική Πανγαία» σε "Prodea Investments" σηματοδοτεί την νέα εποχή της εταιρείας που αρχίζει με την αλλαγή στην μετοχική της σύνθεση. Συνεχίζει ωστόσο να βαδίζει στις υφιστάμενες γερές βάσεις, της εξειδικευμένης τεχνογνωσίας και της πολύχρονης εμπειρίας. Με σκληρή δουλειά, μεθοδικότητα και προσήλωση στο αποτέλεσμα, πραγματοποιούμε το δικό μας όραμα και γράφουμε τη δική μας ιστορία στον τομέα των επενδύσεων ακίνητης περιουσίας, επισήμανε ο πρόεδρος της εταιρίας Χριστόφορος Παπαχριστοφόρου, σε χαιρετισμό του σε εκδήλωση για την μετονομασία και αλλαγής εταιρική ταυτότητας της Πανγαία ΑΕΕΑΠ, σε PRODEA Investments

Ο μετασχηματισμός αυτός σηματοδοτεί μια νέα εποχή δυναμικής πορείας για την κορυφαία ελληνική εταιρεία επενδύσεων σε ακίνητη περιουσία, με επενδυτικό χαρτοφυλάκιο άνω των δύο δισ. ευρώ. Το όνομα PRODEA αποτελεί μια σύνθετη λέξη στην οποία συναντώνται δύο κόσμοι: η ύλη και η νόηση. Το νέο λογότυπο της εταιρείας «περικλείει» τις δύο έννοιες. Η λέξη Property, η έγγειος ιδιοκτησία, περιγράφει το πεδίο δραστηριότητας της εταιρείας. Αποτυπώνει τη δύναμη, την κλίμακα, το απτό τεκμήριο του έργου της.

Η λέξη Idea, η ιδέα, με ρίζα το αρχαίο ελληνικό ρήμα εἴδω που σημαίνει βλέπω, γνωρίζω καλά. Σε αυτή τη λέξη αντανακλώνται η διορατικότητα, το ένστικτο και η οξύτητα των αντανακλαστικών της PRODEA. Πρόκειται για τον συγκερασμό ικανότητας και βαθιάς γνώσης.

Ο διευθύνων σύμβουλος Αριστοτέλης Καρυτινός, επεσήμανε από την πλευρά του: «Τώρα περνάμε πλέον στην επόμενη φάση της εξέλιξής της εταιρείας με στόχο να καταστήσουμε την Prodea Investments μια από τις σημαντικές εταιρείες στον κλάδο της σε πανευρωπαϊκό πλέον επίπεδο. Είμαστε περήφανοι για όσα έχουμε επιτύχει μέχρι τώρα και ελπίζουμε όσα επιτύχουμε στο μέλλον να μας κάνουν ακόμα πιο περήφανους».

Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος κατά την παρουσίαση της εταιρικής ταυτότητας της PRODEA Investments, τόνισε ότι ξεκινά μια νέα περίοδος δυναμικής εξέλιξης της εταιρείας.

Επίτιμος προσκεκλημένος της εκδήλωσης ήταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος στη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών Αντισφαίρισης "Davis Cup" έχει την υποστήριξη της PRODEA Investments. Η PRODEA είναι επίσης Μέγας Χορηγός του Davis Cup, το οποίο άρχισε χθες και ολοκληρώνεται το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στο Τατόι Club.

Όπως επισημάνθηκε, οι κοινές αξίες της σκληρής δουλειάς και της προσήλωσης στο αποτέλεσμα αναδεικνύουν τον πυρήνα της εταιρικής φιλοσοφίας της PRODEA Investments: «Commitment to Excellence: Οur Long Langsting Investment».
Μιλώντας στην εκδήλωση, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ευχαρίστησε την PRODEA Investments για την υποστήριξη και δήλωσε: «Μόνο το ταλέντο δεν αρκεί. Η σκληρή δουλειά και η αφοσίωση είναι δομικό μέρος της επιτυχίας. Κάθε μέρα είναι ένας νέος στόχος για εμένα και χαίρομαι που αυτό αποτελεί χαρακτηριστικό και της PRODEA. Είναι τιμή μου που είμαι πρεσβευτής αυτής της τόσο σημαντικής εταιρείας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ