Στην ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ η ΖΑΒΑΛΟΣ - CARTONTEC

Στην ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ η ΖΑΒΑΛΟΣ - CARTONTEC

η εταιρεία ΖΑΒΑΛΟΣ - CARTONTEC ΑΕ ιδρύθηκε το 1991, έχοντας ως αρχική της δραστηριότητα την κατασκευή παρελκόμενων χαρτοκιβωτίων

Η Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ υποδέχθηκε στα μέλη της την εταιρεία ΖΑΒΑΛΟΣ - CARTONTEC AE, ενισχύοντας περαιτέρω τη δυναμική της και συμβάλλοντας αφενός στην προώθηση της ελληνικής επιχειρηματικότητας και αφετέρου στην ανάδειξη του σύγχρονου, επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας.

Ειδικότερα, η εταιρεία ΖΑΒΑΛΟΣ - CARTONTEC ΑΕ ιδρύθηκε το 1991, έχοντας ως αρχική της δραστηριότητα την κατασκευή παρελκόμενων χαρτοκιβωτίων, διαχωριστικά φιαλών (κυψέλες) και διαχωριστικά παλετών.

Το 1992 στράφηκε στην κατασκευή χαρτοκιβωτίων εγκαθιστώντας το πρώτο casemaker (μηχανή κατασκευής χαρτοκιβωτίων) κι ένα χρόνο αργότερα μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην περιοχή του Μόδεστου Λάρισας, οι οποίες σήμερα καλύπτουν έκταση 17.000 τ.μ.

Η εταιρεία ΖΑΒΑΛΟΣ - CARTONTEC αναπτύσσεται δυναμικά από το 1999 μέχρι και σήμερα επενδύοντας σε υψηλής τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό σύγχρονων προδιαγραφών με αξιόλογη παραγωγική δυναμική. Συγκεκριμένα, οι επενδύσεις που έχει πραγματοποιήσει αφορούν στην αυτόματη γραμμή παραγωγής χαρτοκιβωτίων, σε γραμμή παραγωγής κυψελών από χαρτόνι κουσέ (solid board), σε καινούργια γραμμή παραγωγής χαρτοτελάρων με δυνατότητα εκτύπωσης 4 χρωμάτων καθώς και σε μια σύγχρονη γραμμή παραγωγής κυματοειδούς χαρτονιού (Corrugator) με δυνατότητα παραγωγής 5 ειδών χαρτονιού, με στόχο την αυτονομία και καθετοποίηση της παραγωγής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ