Το 478ο κατάστημα της ΑΒ Βασιλόπουλος στην Παιανία

Το 478ο κατάστημα της ΑΒ Βασιλόπουλος  στην Παιανία

Το κατάστημα αυτό, που αποτελεί το 478ο σημείο πώλησης της αλυσίδας, βρίσκεται στην Λεωφόρο Λαυρίου 76

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, με συνέπεια στο επενδυτικό της πλάνο, άνοιξε τις πόρτες του ολοκαίνουριου ΑΒ Παιανίας την Πέμπτη 11 Ιουλίου. Το κατάστημα αυτό, που αποτελεί το 478ο σημείο πώλησης της αλυσίδας, βρίσκεται στην Λεωφόρο Λαυρίου 76.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος φτάνει σε ακόμα μία γειτονιά της χώρας μας, με ένα κατάστημα που διαθέτει 1.100 τ.μ. χώρου πώλησης για άνετες αγορές και περιλαμβάνει: οπωροπωλείο με φρέσκα φρούτα, λαχανικά και φρεσκοστυμμένο χυμό, κρεοπωλείο με νόστιμα κρέατα και πουλερικά, αλλά και ιχθυοπωλείο με φρέσκα ψάρια ημέρας. Ειδικά διαμορφωμένα τμήματα με τυριά, αλλαντικά και delicatessen από όλο τον κόσμο περιμένουν τους πελάτες για ξεχωριστές γεύσεις, ενώ υπάρχει και γωνιά με ψητό κοτόπουλο για να προσφέρει μία εύκολη και νόστιμη πρόταση.

Παράλληλα, το νέο κατάστημα ΑΒ Παιανίας διαθέτει τμήμα τυποποιημένων τροφίμων με πλούσιες επιλογές για το τραπέζι, κάβα με εξαιρετική ποικιλία κρασιών και ποτών, καλλυντικά για την προσωπική περιποίηση και απορρυπαντικά, καθαριστικά και είδη σπιτιού που καλύπτουν όλες τις ανάγκες κάθε νοικοκυριού. Προκειμένου οι καθημερινές αγορές να γίνουν ακόμα πιο εύκολες για τους πελάτες της αλυσίδας, το ολοκαίνουριο κατάστημα ΑΒ διαθέτει 5 ταμεία για γρήγορη εξυπηρέτηση και 60 θέσεις στάθμευσης για άνετη πρόσβαση.

Για τέσσερις ημέρες, από τις 11 έως τις 14 Ιουλίου, όσοι επισκέφθηκαν το νέο ΑΒ Παιανίας, είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους 10% φθηνότερα και επιπλέον να επωφεληθούν από τις μοναδικές προσφορές, που περιλαμβάνονται στο 24σέλιδο έντυπο προσφορών με ισχύ από 11 έως 17 Ιουλίου.

Ο Κώστας Λαρδής, Area Sales Director της ΑΒ Βασιλόπουλος δήλωσε, «Σήμερα εγκαινιάζουμε ακόμα ένα κατάστημα στην Αττική, σε συνέχεια της επέκτασης του δικτύου μας, ώστε να δίνουμε το καλύτερο σε κάθε γειτονιά της Ελλάδας. Τα 41 άτομα, που συνθέτουν την ομάδα του νέου καταστήματος ΑΒ στην Παιανία, δεσμεύονται να εξυπηρετούν τους πελάτες μας καθημερινά και να φέρνουν στο καλάθι τους την καλύτερη ποικιλία και ποιότητα προϊόντων μέσα από τη μοναδική αγοραστική εμπειρία που μόνο εμείς ξέρουμε να προσφέρουμε».

80 χρόνια συνεχίζουμε «μαζί», εδώ. 80 χρόνια | Αφιερωμένοι σε εσάς!

Η ΑΒ Βασιλόπουλος μετρά 80 χρόνια διαρκούς παρουσίας στην ελληνική αγορά τροφίμων και έχει ταυτιστεί στη συνείδηση των συνεργατών, των προμηθευτών και των πελατών της με την παροχή άριστης ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών. Διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο 460 καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα και απασχολεί περισσότερους από 14.000 εργαζομένους, συμβάλλοντας δυναμικά στην εθνική οικονομία και απασχόληση, ενώ αποτελεί και έναν από τους πιο σημαντικούς επενδυτικούς φορείς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ