Πώς να ανοίξετε το δικό σας Mon Kulur

Πώς να ανοίξετε το δικό σας Mon Kulur

Η νέα... μανία τα τελευταία χρόνια έχει μια λέξη. Κουλούρι! Το Mon Kulur είναι μία πρόταση για franchise... τσέπης, καθώς αφορά σε καταστήματα όχι μεγαλύτερα των 60 τετραγωνικών μέτρων.

Ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις εστίασης ξεκινούν και κερδίζουν μερίδιο στην αγορά με την πλειοψηφία τους να ανήκει στην κατηγορία της μικρής εστίασης.

Η αλυσίδα Mon Kulur ξεκίνησε από δύο αδέρφια που ακολούθησαν την οικογενειακή παράδοση, διαθέτουν καταστήματα ενώ ταυτόχρονα προχωρούν και στη δημιουργία καταστημάτων μέσω franchising. Ο Στάθης και ο Θοδωρής συνεχίζουν την οικογενειακή παράδοση δημιουργώντας ένα concept διαχρονικό και μοντέρνο. Από το 2014 συνεχίζουν να ζυμώνουν καθημερινά σουσαμένια όνειρα στα 6 καταστήματά τους προσφέροντας το δίπτυχο της επιτυχίας για κάθε σύγχρονο καταναλωτή: φρέσκα, ζεστά και τραγανά κουλούρια σε μια ποικιλία γευστικών συνδυασμών και καφέ άριστης ποιότητας, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

Πώς όμως μπορεί κάποιος να ανοίξει το δικό του Mon Kulur;

Η πρόταση franchise αφορά σε μικρά καταστήματα με ελάχιστο χώρο από 50 έως 60 τ.μ., με κύριο προϊόν τα κουλούρια και τους καφέδες, ενώ η επένδυση της τάξεως των 65.000 ευρώ διαμορφώνουν την καλύτερη πρόταση με ιδιαίτερα καλές αποδόσεις.

Ο τρόπος λειτουργίας του συστήματος franchise της εταιρείας είναι ο εξής:

• Μέσο μέγεθος καταστήματος: 50 εως 60 τ.μ.
• Μέσο Ύψος Επένδυσης: €65.000
• Entry fee: €15.000
• Royalties:3%

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ