Ο ιδρυτής και επικεφαλής του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ στην Αθήνα

Ο ιδρυτής και επικεφαλής του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ στην Αθήνα

Στην Αθήνα ήρθε για να γιορτάζει επτά χρόνια γάμου με τη σύζυγό του ο επιχειρηματίας και ιδρυτής του Facebook, Μάρκ Ζούκεμπεργκ.

Ο πολυεκατομμυριούχος ανέβασε μια σέλφι των δύο τους μπροστά από τον Παρθενώνα, γράφοντας στη λεζάντα: «Γιορτάζοντας επτά χρόνια ευτυχισμένου γάμου στο ναό της θεάς της σοφίας».

Σήμερα το Facebook αξίζει περισσότερο από 500 δισ. δολάρια, ενώ αριθμεί πάνω από 2 δισεκατομμύρια χρήστες.

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ είναι ένας από τους νεαρότερους δισεκατομμυριούχους στον κόσμο. Στις 21 Ιουλίου 2010, ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ ανακοίνωσε πως ο αριθμός των χρηστών του Facebook ξεπέρασε τα 500 εκατομμύρια και διευκρίνισε πως τα έσοδα της πλατφόρμας έρχονται πλέον από τις αμέτρητες διαφημίσεις που φιλοξενεί κι όχι από την συσσώρευση όλο και περισσότερων χρηστών.

Έκτοτε ο ήδη λαμπρός επιχειρηματίας συνέχισε την πορεία του και το όνομά του έγινε συνώνυμο της επιτυχίας. Μέσα στα χρόνια εξαγόρασε και επένδυσε σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα πέρα από το Facebook – όπως τα Instagram, What’s App, Messenger και γενικά δείχνει διάθεση να αγκαλιάσει κάθε νέα τεχνολογία και καινοτομία, όπως η εικονική ή επαυξημένη πραγματικότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ