Ενισχύει το επενδυτικό της πλάνο στα 12 εκατ. η Ολυμπιακή Ζυθοποιία

Ενισχύει το επενδυτικό της πλάνο στα 12 εκατ. η Ολυμπιακή Ζυθοποιία


Επενδύσεις 12 εκατ. ευρώ μέσα στο 2019 πρόκειται να πραγματοποιήσει η Ολυμπιακή Ζυθοποιία με στόχο την περαιτέρω αύξηση της παραγωγικής της δραστηριότητας και την καινοτομία.

Όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας Ντέγιαν Μπέκο, μέρος των επενδύσεων αφορούν το rebranding του σήματος FIX και των συναφών προϊόντων μπύρας, ενώ το υπόλοιπο μέρος θα διοχετευθεί σε νέες κεφαλαιουχικές δαπάνες στις εγκαταστάσεις παραγωγής της (Σίνδος και Ριτσώνα), με στόχο την ανάπτυξη υποδομών για την αύξηση της παραγωγικότητας και της αποδοτικότητας της εταιρείας.

Φέτος η εταιρία ολοκληρώνει το πενταετές επενδυτικό της πρόγραμμα ύψους 48 εκατ. ευρώ.
Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνει η Ολυμπιακή Ζυθοποιία στις εξαγωγές των σημάτων FIX και Mythos οι οποίες αντιπροσωπεύουν περίπου το 7% της συνολικής παραγωγής της.

Οι μάρκες της εταιρίας ταξιδεύουν σήμερα σε περισσότερες από 35 αγορές, από τις οποίες οι σημαντικότερες είναι οι Γερμανία, ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστραλία, Βουλγαρία, Ισραήλ και Κύπρος.

Υπενθυμίζεται ότι η Ολυμπιακή Ζυθοποιία παράγει και διαχειρίζεται τα σήματα Μύθος, FIX ενώ διακινεί τα σήματα Kaiser, Carlsberg, Henninger, Guiness, Corona κ.α. στην κατηγορία της μπύρας. Παράλληλα, διαθέτει επίσης προϊόντα μηλίτη αλλά και αναψυκτικά και ειδικότερα τα προϊόντα Tuborg.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ