Διαψεύδει η Creta Farms τα περί εσωτερικών προβλημάτων

Διαψεύδει η Creta Farms τα περί εσωτερικών προβλημάτων

Για παραπληροφόρηση που όμως δεν μπορεί να αναχαιτίσει τη δυναμική της εταιρείας κάνουν λόγο οι ιδιοκτήτες της Creta Farms.

Τα αδέλφια Εμμανουήλ και Κωνσταντίνος Δομαζάκης εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν πως δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για προβλήματα στις μεταξύ τους σχέσεις.

Η Creta Farms, προσθέτουν, προχωρά με ταχύτητα σε πράξεις που θα αυξήσουν σημαντικά τα μεγέθη της.

Η ανακοίνωση των αδελφών Δομαζάκη

Το τελευταίο χρονικό διάστημα υπήρξαν διάφορα δημοσιεύματα περί δήθεν εκρηκτικών μας σχέσεων, τα οποία καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα.

Ανακοινώνουμε, λοιπόν, προς όλες τις κατευθύνσεις ότι η εταιρεία Creta Farm προχωρά με γοργά βήματα στα πλαίσια του νόμου και των κανόνων της εταιρικής διακυβέρνησης σε πράξεις και ενέργειες που θα συνδράμουν σημαντικά στην αύξηση των μεγεθών της και την δυναμική επιχειρησιακή της συνέχεια.

Καλό θα είναι να σταματήσει η παραπληροφόρηση από οποιαδήποτε κατεύθυνση, η οποία σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αναχαιτίσει την δυναμική της εταιρείας Creta Farms.

Η οικογένεια Δομαζάκη παραμένει ακάθεκτη στο τιμόνι της εταιρείας και πασχίζει με κάθε τρόπο για την διασφάλιση των συμφερόντων των εργαζομένων, των μετόχων της Creta Farms και της εθνικής μας οικονομίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ