Σε πλειστηριασμό το ποσοστό της Folli Follie στα Αττικά Πολυκαταστήματα

Μάχη με διαδικασίες εξπρές για τη διεκδίκηση του 35,7% των Αττικών Πολυκαταστημάτων

Σε πλειστηριασμό το ποσοστό της Folli Follie στα Αττικά Πολυκαταστήματα

Στο σφυρί βγάζουν οι τράπεζες το ποσοστό της Folli Follie στα Αττικά Πολυκαταστήματα.

Πρόκειται για δύο πακέτα μετοχών που συνολικά αντιστοιχούν στο 35,7% των Αττικών Πολυκαταστημάτων στα οποία βασικός μέτοχος είναι ομάδα επιχειρηματιών με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Λαμπρόπουλο.

Οι ενδιαφερόμενοι για το ποσοστό της Folli Follie θα κληθούν να υποβάλουν τις προσφορές τους μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου, ενώ πρόθεση των τραπεζών είναι να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία πώλησης πριν το τέλος του 2018.

O τίτλος εκτέλεσης της πώλησης της συμμετοχής της Folli Follie στα Αττικά Πολυκαταστήματα αναμένεται να επιδοθεί την Τετάρτη. Από την κοινοποίηση μέχρι τον πλειστηριασμό υπάρχει ένα διάστημα περίπου δύο εβδομάδων, κατά το οποίο οι έχοντες έννομο συμφέρον μπορούν κατά τον νόμο να προσπαθήσουν να κάνουν ανακοπή στην πώληση.

Οι προσφορές από τους ενδιαφερόμενους επενδυτές αναμένεται να ζητηθούν με καταληκτική ημερομηνία στην εβδομάδα που αρχίζει στις 10 Δεκεμβρίου και θα αξιολογηθούν με βάση την αποτίμηση που έχει διενεργηθεί από διεθνή οίκο για λογαριασμό των τραπεζών. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αποτίμηση ανεβάζει την αξία του 100% της Αττικά Πολυκαταστήματα στα 140 εκατ. ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι για να συμμετάσχουν πρέπει να καταβάλουν το 30% του ελάχιστου τιμήματος που θα οριστεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ