Ενωσαν δυνάμεις Evergolf και Golf Residence

Ενωσαν δυνάμεις Evergolf και Golf Residence

Η συνολική δυναμικότητα των μονάδων της Golf Residence είναι 3.020 κλίνες

Σε στρατηγική συνεργασία προχώρησαν οι εταιρείες, Evergolf, συμφερόντων της οικογένειας Βασιλάκη και η εταιρεία Golf Residence που ανήκει στην οικογένεια Ιωάννη Σμπώκου. Συγκεκριμένα, ολοκληρώθηκε η συναλλαγή που αφορά την απόκτηση ενός σημαντικού ποσοστού 70% της εταιρείας Golf Residence, από την εταιρία Evergolf.

H Golf Residence είναι ιδιοκτήτρια εταιρεία και operator των τουριστικών μονάδων Blue Palace a Luxury Collection Resort & Spa, Agapi Beach Resort, Cretan Malian Park, Village Heights, Koutouloufari Village Holiday Club, που λειτουργούν όλες στη μεγαλύτερη τουριστική περιοχή της χώρας, την Κρήτη. Ταυτόχρονα, η Golf Residence κατέχει συμμετοχή 50% στο Sheraton Rhodes Resort στη Ρόδο.

Η συνολική δυναμικότητα των μονάδων της Golf Residence είναι 3.020 κλίνες (συμπεριλαμβανομένου και του Sheraton Rhodes Resort). Στην εταιρεία Golf Residence παραμένουν οι μέτοχοι Αγάπη και Κωστάντζα Σμπώκου, διατηρώντας ακέραιη τη συμμετοχή τους, αλλά και το management των ξενοδοχειακών μονάδων. Η κ. Αγάπη Σμπώκου, διευθύνουσα σύμβουλος της Golf Residence, δήλωσε: «Καλωσορίζουμε την Evergolf και τη συνεργασία με την οικογένεια Βασιλάκη, με τη βεβαιότητα ότι οι κοινές μας αξίες στον τομέα των τουριστικών υπηρεσιών, αλλά και οι σημαντικές συνέργειες που μπορούν να αναπτυχθούν ανάμεσά μας, θα ενισχύσουν περαιτέρω την αναπτυξιακή δυναμική τής εταιρείας μας».

Από την πλευρά του, ο κ. Ευτύχιος Βασιλάκης ανέφερε: «Αισθανόμαστε τιμή που συνδεόμαστε με μία επιχειρηματική οικογένεια γνωστή για την ποιότητα που προσφέρει παραδοσιακά στον χώρο του τουρισμού και ταυτόχρονα ικανοποίηση που η ένταξη της Evergolf στον κλάδο των ξενοδοχείων έρχεται μέσα από τη συνεργασία με μία τόσο αναγνωρισμένη και επιτυχημένη εταιρεία». Σημειώνεται, ότι η Evergolf, συμφερόντων της οικογένειας Βασιλάκη, δεν έχει οποιαδήποτε μετοχική σχέση με τις δύο εισηγμένες στο ΧΑ εταιρείες, στις οποίες βασικός μέτοχος είναι, επίσης, η οικογένεια Βασιλάκη (τις Αutohellas και Aegean Airlines).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ