Δεύτερο κατάστημα στη Λάρισα ανοίγει η JYSK

Δεύτερο κατάστημα στη Λάρισα ανοίγει η JYSK

Την Πέμπτη, 17 Μαΐου, η διεθνής αλυσίδα καταστημάτων JYSK θα ανοίξει το δέκατο έβδομο κατάστημά της στην Ελλάδα, στη Λάρισα, με βάση το πενταετές πλάνο που προβλέπει δίκτυο 40 καταστημάτων σε όλη την χώρα.

Η Λάρισα διαθέτει ήδη από το 2015 ένα κατάστημα JYSK αλλά η Δανέζικη αλυσίδα που πρεσβεύει το σκανδιναβικό design στα είδη σπιτιού και ύπνου (Scandinavian Sleeping & Living) ετοιμάζεται να ανοίξει και δεύτερο κατάστημα στην Θεσσαλική πόλη, φτάνοντας έτσι τα δέκα επτά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Το κατάστημα βρίσκεται στη Λ. Καραμανλή και Κερκίνης (1ο χλμ. Π.Ε.Ο. Λάρισας – Αθήνας).

Η JYSK άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2015 και ακολούθησαν δεκαέξι ακόμα καταστήματα σε όλη τη χώρα, με πιο πρόσφατο αυτό στις Σέρρες που εγκαινιάστηκε τον προηγούμενο μήνα.

Η είσοδος της JYSK στην ελληνική αγορά αλλά και η επέκτασή της, δείχνει την εμπιστοσύνη του ιδρυτή και ιδιοκτήτη της, Lars Larsen, στην Ελλάδα και στις προοπτικές ανάπτυξης της χώρας μας. Η διοίκηση της εταιρείας υλοποιεί με σταθερότητα τη δέσμευση του κυρίου Larsen για 40 καταστήματα JYSK στην Ελλάδα έως το τέλος του 2020, όπως ο ίδιος είχε ανακοινώσει στον τύπο με την ευκαιρία των εγκαινίων του πρώτου καταστήματος στην Αθήνα.

Η Βάσω Γκαλή, Περιφερειακή Διευθύντρια της JYSK , εξηγώντας την στρατηγική της εταιρείας αναφέρει : «Στη JYSK η εξυπηρέτηση του πελάτη είναι πάντα στο επίκεντρο των ενεργειών μας. Επιλέγουμε τα σημεία και τις περιοχές για να ανοίξουμε τα νέα μας καταστήματα με τρόπο ώστε όσο το δυνατόν περισσότεροι πελάτες μας να μπορούν να φτάσουν ευκολότερα και γρηγορότερα, να μπορούν να εξυπηρετηθούν καλύτερα και γενικά να βιώσουν μια ευχάριστη εμπειρία αγορών. Η υλοποίηση αυτής της στρατηγικής μας ώθησε να ανοίξουμε και δεύτερο κατάστημα στη Λάρισα προσφέροντας έτσι ταχύτερη και ευκολότερη πρόσβαση σε όλους τους κατοίκους της πόλης, σε όποιο σημείο της Λάρισας κι αν διαμένουν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ