«8 ΓΥΝΑΙΚΕΣ»: Το γάλα είναι γένους… θηλυκό

«8 ΓΥΝΑΙΚΕΣ»: Το γάλα είναι γένους… θηλυκό

Ένα γάλα που προέρχεται από 6 μόλις επιλεγμένες φάρμες και από συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή αλλάζει τον τρόπο που βλέπαμε το φρέσκο γάλα. Πρόκειται για το γάλα «8 ΓΥΝΑΙΚΕΣ», που παράγεται και συλλέγεται στο Γυναικόκαστρο του Νομού Κιλκίς, μια περιοχή γνωστή για την κτηνοτροφική της, και όχι μόνο, ιστορία.

 

Όπως δηλώνει και το όνομά του, το «8 ΓΥΝΑΙΚΕΣ» παράγεται από μια ομάδα οκτώ γυναικών, έξι προερχόμενες από οικογένειες με μακριά παράδοση στην αγελαδοτροφία και δύο από άλλους επιχειρηματικούς κλάδους, οι οποίες ένωσαν την αγάπη και το μεράκι τους για το γάλα και τα διοχέτευσαν σ΄αυτό το προϊόν.

Δημιούργησαν την εταιρεία «Γυναίκες Γαλακτοπαραγωγοί Γυναικόκαστρου», με έδρα την ομώνυμη περιοχή, αποφασισμένες να προσφέρουν σε κάθε οικογένεια ένα γάλα γευστικό, πλούσιο, αυθεντικό, ακριβώς όπως αυτό που μεγάλωσε τα δικά τους παιδιά.

Το συλλέγουν καθημερινά από τις δικές τους και μόνο αγελάδες, που εκτρέφουν με ζωοτροφές παραγωγής τους, και στη συνέχεια το εμπιστεύονται στη ΜΕΒΓΑΛ για τη συσκευασία και διανομή του.
Το γάλα «8 ΓΥΝΑΙΚΕΣ» έχει ήδη τοποθετηθεί στα ράφια των αλυσίδων Σκλαβενίτης, My Market, Γαλαξίας και ok Anytime και έπεται συνέχεια.