«Ξεφυτρώνουν» σε κάθε γειτονιά τα ΘΕΣγαλα

Νέα καταστήματα σε όλη την χώρα

«Ξεφυτρώνουν» σε κάθε γειτονιά τα ΘΕΣγαλα

 

Με ταχείς ρυθμούς τρέχει το franchise σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη παράλληλα με τη μετατροπή των καταστημάτων Αυτόματων Πωλητών σε Συνεταιριστικές γωνιές ελληνικών προϊόντων ΘΕΣγάλα συν. Μέχρι σήμερα έχουν παραχωρηθεί σε συνεργάτες/franchisee 15 καταστήματα στις δύο πόλεις και άλλα 10 ετοιμάζονται κατασκευαστικά για άμεση παραχώρηση.

Δηλαδή, από το σύνολο των 63 καταστημάτων, για τα 25 έχουν ήδη βρεθεί συνεργάτες που θα αναλάβουν τη λειτουργία τους.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων επιχειρηματιών που θέλουν να επενδύσουν σε ένα κατάστημα ΘΕΣγάλα έχουν ξεπεράσει τις 500 για τις δύο πόλεις, τόσο για τα υπάρχοντα καταστήματα όσο και για περιοχές της Αττικής που δεν έχουν σήμερα κατάστημα ΘΕΣγάλα.

Ήδη λειτουργούν στην Αθήνα με franchisee καταστήματα σε Ηλιούπολη, Άγιο Δημήτριο, Αγία Παρασκευή, Γαλάτσι, Μενίδι και Μαρούσι. Στο Μενίδι είναι εξ’ ολοκλήρου νέο το κατάστημα.

Με τη μετατροπή των καταστημάτων της Αθήνας σε Συνεταιριστικές γωνιές, τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσει και η υπηρεσία διανομής κατ' οίκον "το θες σπίτι σου", όπου όλα τα προϊόντα των συνεταιριστικών γωνιών με ένα τηλέφωνο ή με ένα κλικ στο νέο ΘΕΣγάλα eshop θα παραδίδονται αυθημερόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ