ΘΕΣγάλα: Και χυμός πορτοκάλι μέσω... ΑΤΜ

Νέο προϊόν λανσάρει η εταιρεία

ΘΕΣγάλα: Και χυμός πορτοκάλι μέσω... ΑΤΜ


Με μια νέα καινοτομία ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα επεκτείνει το εύρος των δραστηριοτήτων του και εκτός από φρέσκο γάλα, προσφέρει και φυσικό χυμό πορτοκάλι.

Ο χυμός πορτοκάλι παράγεται από φρεσκοστυμμένα πορτοκάλια, από επιλεγμένες ποικιλίες παραγωγών της Λακωνίας και της Αργολίδας. Στους αυτόματους πωλητές διατίθεται παστεριωμένος, δεν παράγεται από συμπύκνωμα (NFC) και είναι ό,τι πιο κοντινό στο φρεσκοστυμμένο χυμό.

Έτσι οι καταναλωτές θα μπορούν να βρίσκουν στο δίκτυο καταστημάτων Αυτόματων Πωλητών φρέσκο παστεριωμένο γάλα σε δύο τύπους (πλήρες και ελαφρύ) και στον τρίτο πωλητή φρέσκο παστεριωμένο χυμό πορτοκάλι, τον οποίο -όπως και στο φρέσκο γάλα- θα μπορούν να προμηθεύονται σε δύο ποσότητες, του ενός και του μισού λίτρου.

Η νέα καινοτομία του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα με τον φρέσκο χυμό πορτοκαλιού στους αυτόματους πωλητές εντάσσεται στο πλαίσιο του πλάνου επέκτασης του συνεταιρισμού σε νέα προϊόντα, ενώ ταυτόχρονα δίνει την ευκαιρία στους παραγωγούς της Λακωνίας και της Αργολίδας να διαθέτουν τα προϊόντα τους μέσω του δικτύου καταστημάτων του ΘΕΣγάλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ