«Απόβαση» σε ξένες αγορές κάνει ελληνική εταιρεία στεγνοκαθαριστηρίων

Εδραιώνει την θέση της στον κλάδο του καθαρισμού

«Απόβαση» σε ξένες αγορές κάνει ελληνική εταιρεία στεγνοκαθαριστηρίων

Τις δραστηριότητες της εντός και εκτός της Ελλάδας επεκτείνει η ελληνική αλυσίδα στεγνοκαθαριστηρίων Drops Laundry Services, η οποία δημιουργήθηκε το 2011 εν μέσω κρίσης.

Η ελληνική αλυσίδα στεγνοκαθαριστηρίων έχει καταφέρει μέσα σε μερικά χρόνια να διαθέτει ένα δίκτυο 14 καταστημάτων, σε 13 περιοχές της Αττικής: Νέο Ψυχικό, Νέα Ερυθραία, Χαλάνδρι, Κηφισιά, Πεντέλη, Παλαιό Φάληρο, Νέα Ιωνία, Κολωνάκι, Πανόρμου, Σπάτα, Αγ. Παρασκευή, Χαϊδάρι, Αιγάλεω.

Η Drops Laundry Services είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αλυσίδα στην Ελλάδα στον κλάδο του καθαρισμού ιματισμού, η οποία ξεχωρίζει για τη μοντέρνα, λιτή αισθητική που εφαρμόζει στα καταστήματά της καθώς και για την πολιτική κοινωνικής ευθύνης που υιοθέτησε από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής της.

Έχει εισάγει στην αγορά την καινοτόμο υπηρεσία Drops Delivery, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες της να κερδίσουν χρόνο στην παράδοση και παραλαβή των ρούχων τους.

Παράλληλα, η υπερσύγχρονη κεντρική μονάδα καθαρισμού στα Σπάτα πληροί όλες τις σύγχρονες περιβαλλοντικές προδιαγραφές καθώς διαθέτει τα πιο πρωτοποριακά μηχανήματα στην Ελληνική αγορά με νέες μεθόδους καθαρισμού φιλικές στο περιβάλλον.

Πρόσφατα η εταιρεία εγκαινίασε την παρουσία της στη Κύπρο, και συγκεκριμένα στη Λεμεσό, επιλέγοντας σημεία «κλειδιά» στην πόλη για τα νέα της καταστήματα όπως η Μέσα Γειτονιά και η Σκλαβενίτης Υπεραγορά Colombia.