Στο «σφυρί» το «King George»

Στο «σφυρί» το «King George»
Την πώληση του ιστορικού ξενοδοχείου «King George» που βρίσκεται στην Πλατεία Συντάγματος αποφάσισε να προχωρήσει η τράπεζα Eurobank.

Μέσω καταχώρησης της τράπεζας στον τύπο, ανακοίνωσε την έναρξη της διαδικασίας πώλησης του ακινήτου επί του οποίου λειτουργεί σήμερα το 5 αστέρων ξενοδοχείο. Το συγκεκριμένο ακίνητο βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην πλατεία Συντάγματος, οδός Βασιλέως Γεωργίου Α’ αριθμός 3.

Το κτίριο έχει συνολική επιφάνεια 9.450 τ.μ. περίπου και αποτελείται από 3 υπόγεια, ισόγειο, ημιώροφο, 8 ορόφους και δώμα, ενώ διαθέτει συνολικά 102 δωμάτια και είναι μισθωμένο στην εταιρεία Λάμψα Α.Ε. συμφερόντων Λασκαρίδη, η οποία έχει μισθώσει και το ακίνητο.

Οι επενδυτές καλούνται να εκδηλώσουν ενδιαφέρον μέχρι τις 12 Ιουνίου ενώ στην παρούσα φάση η διαδικασία δεν είναι δεσμευτική ούτε για τον ενδιαφερόμενο ούτε για την Τράπεζα. Η Τράπεζα δηλώνει ότι δεν αναλαμβάνει την υποχρέωση να ολοκληρώσει την διαδικασία ή να πωλήσει το ακίνητο σε οποιονδήποτε από τους ενδιαφερόμενους και επιφυλάσσει σε αυτήν το δικαίωμα να πωλεί ή διαθέτει και εκμεταλλεύεται το παραπάνω ακίνητο με οποιοδήποτε τρόπο, οποτεδήποτε, σε οποιοδήποτε και με οποιοδήποτε όρους.

Η επιστολή ή e-mail εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα πρέπει να περιλαμβάνει τουλάχιστον τα κάτωθι στοιχεία:

-Ονοματεπώνυμο (για φυσικά πρόσωπα) ή την πλήρη επωνυμία (για νομικά πρόσωπα), διεύθυνση στοιχεία επικοινωνίας, ΑΦΜ και αριθμό δελτίου ταυτότητας ή αριθμό ΓΕΜΗ
-Πρόσωπα ή εταιρείες που εκπροσωπούν άλλα φυσικά ή νομικά πρόσωπα δεν θα γίνονται αποδεκτά χωρίς την επισύναψη σχετικής εξουσιοδότησης

Το 5 αστέρων King George , ένα ξενοδοχείο της αλυσίδας Luxury Collection, το οποίο χρονολογείται από το 1930 και βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, αντιπροσωπεύει την πεμπτουσία ενός συναρπαστικού boutique ξενοδοχείου.

Σε μια τέλεια τοποθεσία για μοναδικές εμπειρίες, ένας μεγαλοπρεπής χώρος που πραγματικά εμπνέει, το King George βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τα θαύματα της Αθήνας. Η Ακρόπολη, η Αγορά, η Πλάκα και το Θησείο είναι όλα κοντά, όπως και επώνυμες μπουτίκ, παγκοσμίως γνωστά μουσεία και η επιχειρηματική περιοχή της πόλης, που πάλλεται από ζωή.

Με 102 δωμάτια και σουίτες, μια Penthouse Σουίτα με ιδιωτική εξωτερική πισίνα με θέα στην ξακουστή Ακρόπολη, το βραβευμένο εστιατόριο Ελληνικής Κουζίνας Tudor Hall με την απαράμιλλη θέα στα ορόσημα της πόλης, το King George είναι συνώνυμο της άψογης εξατομικευμένης εξυπηρέτησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ