Έργο στην Ιταλία ανέλαβε η Intracom Telecom

Έργο στην Ιταλία ανέλαβε η Intracom Telecom
Σύμβαση με την ιταλική εταιρεία τηλεπικοινωνιών EOLO SpA, για τη διασύνδεση συνδρομητών και επιχειρήσεων με ταχύτητες 5G, υπέγραψε η Intracom Telecom.

Η συμφωνία αφορά την προμήθεια της πλατφόρμας WiBAS-Connect για την υλοποίηση ενός ασύρματου δικτύου υπερυψηλών ταχυτήτων σε όλη την Ιταλική επικράτεια.

H EOLO, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, σκοπεύει να ολοκληρώσει την εγκατάσταση του νέου δικτύου της εντός πέντε ετών, ώστε να γίνει ο πρώτος πάροχος που θα προσφέρει ταχύτητες 5G σε επαρχιακούς, οικιακούς και εταιρικούς συνδρομητές.

Σημειώνεται ότι η εγκατάσταση του WiBAS-Connect αποτελεί μέρος μεγάλης επένδυσης της EOLO για τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση του δικτύου της, με στόχο να γίνει ο πρώτος πάροχος «υπερ-ευρυζωνικών» υπηρεσιών σε οικιακούς και εταιρικούς συνδρομητές ημιαστικών και αγροτικών περιοχών

O M. Ahmed, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Intracom Telecom, σχολίασε πως «είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με την EOLO και συμμετέχουμε στο όραμά της να γίνει ο πρώτος πάροχος στην Ιταλία που θα προσφέρει ευρυζωνική σύνδεση υπερ-υψηλών ταχυτήτων internet για συνδρομητές αγροτικών και ημιαστικών περιοχών».

Από την πλευρά του, ο Luca Spada, επικεφαλής της ιταλικής εταιρείας, εκτίμησε ότι «ήταν σημαντικό να συνάψουμε στρατηγική συνεργασία με μια εταιρία, όπως η Intracom Telecom, η οποία θα μας βοηθήσει να πετύχουμε το στόχο μας για παροχή ταχυτήτων 5G σε περισσότερες περιφέρειες της Ιταλίας, βελτιώνοντας παράλληλα την εμπειρία των συνδρομητών μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ