Ο πανίσχυρος Ινδός επιχειρηματίας των τηλεπικοινωνιών που πάντρεψε την κόρη του στην Αθήνα

Ο πανίσχυρος Ινδός επιχειρηματίας των τηλεπικοινωνιών που πάντρεψε την κόρη του στην Αθήνα
Άρωμα Ινδίας , πλημμύρισε για τέσσερα 24ωρα το κέντρο της Αθήνας , αφού ο Ινδός κροίσος Καράν Ισρανί και η σύζυγός του Μόνικα επέλεξαν την Ελληνική πρωτεύουσα για να παντρέψουν την κόρη τους Σερένα με τον Νταλαμάλ Ραμνανί, επίσης Ινδικής καταγωγής.

Περισσότεροι από 400 καλεσμένοι που ταξίδεψαν από κάθε γωνιά της γης ,διασκέδασαν σε ολονύκτια πάρτι από την Ακρόπολη μέχρι την Παραλιακή και ολοήμερες ξεναγήσεις στα τουριστικά αξιοθέατα, φέρνοντας νωρίτερα την «Ανάσταση» για πολλές επιχειρήσεις , αφού εκτιμάται ότι το κόστος του γάμου και της φιλοξενίας ξεπέρασε το ένα εκ. ευρώ. Νωρίς το απόγευμα της περασμένης Κυριακής το νεαρό ζευγάρι πήρε τη θέση του κάτω από την ανθοστόλιστη οροφή , στη σάλα του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία, όπου είχαν τοποθετηθεί κομψά καθίσματα. Μια εντυπωσιακή σύνθεση με βάση τα κόκκινα τριαντάφυλλα αλλά και κατακόκκινες γιρλάντες κρέμονταν πάνω από τα κεφάλια τους ενώ πατούσαν σε ένα στρώμα από ροδοπέταλα που είχαν σκορπιστεί στο δάπεδο . Την ίδια ώρα στον εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου, από την είσοδο της οδού Πανεπιστημίου, το πάρτι είχε ανάψει με τον dj να κάνει «μαγικά» στα decks ξεσηκώνοντας τους καλεσμένους σε ξέφρενους χορούς. Οι περαστικοί σάστιζαν και σταματούσαν να βγάλουν φωτογραφίες με τα κινητά τους τηλέφωνα, ρωτώντας τι συμβαίνει. Ακόμα και οι εργαζόμενο στα κοντινά καταστήματα ξεσηκώθηκαν και άρχισαν να λικνίζονται στους ρυθμούς των mainstream μουσικών επιλογών. Ο γαμπρός έκανε το γύρο του ξενοδοχείου πάνω σε άμαξα με δυο λευκά άλογα, πριν μπει στον χώρο για την τελετή. Η εμφάνισή του στην είσοδο, όπου είχε στηθεί το πάρτι , με την παραδοσιακή Ινδική φορεσιά και το περίτεχνο σαρίκι στο κεφάλι, απογείωσε το κέφι και τον ενθουσιασμό, ενώ ο ίδιος δε χάλασε το χατίρι στους καλεσμένους που ήθελαν να χορέψουν μαζί του. Μετά την τελετή το ζευγάρι κατευθύνθηκε προς το Ζάππειο Μέγαρο όπου είχε προγραμματιστεί η γαμήλια δεξίωση. Οι καλεσμένοι περνούσαν από έναν διάδρομο με λιτή διακόσμηση, λευκά κεριά ,φανάρια και μπουκέτα από λευκές ορτανσίες ενώ τους υποδέχονταν κοπέλες με λευκά αρχαιοελληνικά φορέματα. «Είναι πολλοί απλοί άνθρωποι , σε τίποτα δεν μας δυσκόλεψαν . Ζήτησαν ομορφιά και απλότητα , λέει στα «Π» άνθρωπος που ασχολήθηκε με τη διοργάνωση. Παράλληλα δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για την Ελλάδα. «Η χώρα σας είναι πανέμορφη γι’ αυτό την επιλέξαμε για το γάμο μας. Σίγουρα θα ξανάρθουμε» είπε το ζευγάρι. Ειδικά για το γαμήλιο πάρτι κλήθηκε διάσημος Ινδός τραγουδιστής που διασκέδασε με τις επιτυχίες του το ζευγάρι και τους φίλους του .
ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ. Εδώ και καιρό οι δύο οικογένειες είχαν κλείσει τα δύο κεντρικά ξενοδοχεία της Αθήνας το Μεγάλη Βρετανία και το King George για τους καλεσμένους τους δεσμεύοντας περισσότερα από 200 δωμάτια. Οι γαμήλιες εκδηλώσεις κράτησαν τέσσερις ημέρες με την κάθε ημέρα να χαρακτηρίζεται από ένα ξεχωριστό πάρτι. Το ζευγάρι δεξιώθηκε του καλεσμένους σε γνωστό εστιατόριο κάτω από την Ακρόπολη όπου τα κινητά πήραν φωτιά για να απαθανατίσουν τον Ιερό Βράχο αφού εκτός από καλεσμένοι στο γάμο ήταν και τουρίστες στην Αθήνα , εκπληρώνοντας πολλοί από αυτούς ένα όνειρο ζωής. Ένα ακόμα πάρτυ διοργανώθηκε σε μπαρ –εστιατόριο της Γλυφάδας , δίπλα στη θάλασσα . Την παράσταση έκλεψαν οι φίλες της νύφης με τις εντυπωσιακές μάξι τουαλέτες τους που φωτογραφίζονταν ασταμάτητα. Πριν το γάμο σε όλες τις καλεσμένες έγιναν περίτεχνα τατουάζ από χέννα που στόλιζαν τον καρπό σύμφωνα με την Ινδική παράδοση. Τις ημέρες πριν το γάμο οι καλεσμένοι είχαν ξεχυθεί στο κέντρο της Αθήνας ψωνίζοντας ρούχα , παπούτσια και κοσμήματα ενώ δοκίμαζαν Ελληνικές γεύσεις στα ταβερνάκια της Πλάκας. Οι καταστηματάρχες έτριβαν τα χέρια τους αφού βρέθηκαν μπροστά σε μια αναπάντεχη τονωτική ένεση . Ειδικά σε μεγάλο εμπορικό κέντρο της Αθήνας, οι Ινδοί «σήκωσαν» καταστήματα με επώνυμα ρούχα. Μέχρι τώρα επίκεντρο του γαμήλιου τουρισμού στην Ελλάδα είναι η Σαντορίνη και ακολουθεί η Μύκονος η οποία έχει προτιμηθεί τα τελευταία χρόνια κατ΄ επανάληψη από ζευγάρια Ινδών που θέλουν να ενώσουν τις ζωές τους. Σε αυτή την περίπτωση όμως το ζευγάρι διάλεξε να παντρευτεί στην Αθήνα και η Ακρόπολη ταξίδεψε για μια ακόμα φορά σε όλον τον κόσμο μέσα από τις αναρτήσεις των καλεσμένων στα social media. Σε όλα τα πάρτι τα τραπέζια στόλιζαν εντυπωσικακές ανθοσυνθέσεις με την υπογραφή της Έμυς Ντρίζου που επιμελήθηκε και το κατακόκκινο σκηνικό της τελετής.
«Βασιλιάς» των τηλεπικοινωνιών
Πανίσχυρος επιχειρηματίας των τηλεπικοινωνιών με περιουσία που ξεπερνά το μισό δισεκατομμύριο δολάρια ο Ισρανί έχει παράδοση στη διοργάνωση χλιδάτων εκδηλώσεων. Το 2014 , ο γάμος της άλλης κόρης του της Σαμίρα με τον Αραβα Σουμπίρ Κιματραΐ, που έγινε στην «Πόλη των Λιμνών» στην Ινδία, άφησε εποχή .Οι γονείς της νύφης είχαν κλείσει και τότε δωμάτια σε δυο πολυτελή ξενοδοχεία φροντίζοντας να μη λείψει τίποτα στους καλεσμένους τους .Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δίδυμα και η Σαμίρα αφού τελείωσε τις σπουδές της στη Νομική ασχολείται με την ανατροφή τους. Η αδερφή της Σερένα, σπούδασε οικονομικά στο Λονδίνο όπου θα συνεχίζει να ζει με τον σύζυγό της. Ο Καράν Ισρανί έφυγε μετά το σχολείο από την Ινδία για σπουδές στο Λονδίνο, όπου γνώρισε την Αγγλίδα Μόνικα, η οποία σπούδασε το Queens College και της έκανε πρόταση γάμου. Η κομψή Μόνικα Ισρανί έχει ιδρύσει τη δική της εταιρεία με πανάκριβα είδη δώρων, κυρίως κοσμήματα , αντίκες και πορσελάνινα σερβίτσια, η οποία έχει περάσει τα σύνορα της Βρετανίας και δραστηριοποιείται σε διεθνές επίπεδο. Ο σύζυγός της από το city του Λονδίνου διευθύνει τη δική του «αυτοκρατορία» επεκτείνοντας συνεχώς το δίκτυο των εταιριών του.

Κ3
Το ατύχημα με το άλογο

Η άμαξα που θα μετέφερε το γαμπρό έκανε δοκιμαστικές βόλτες από το μεσημέρι της Κυριακή γύρω από τα ξενοδοχεία του Συντάγματος. Έκπληκτοι οι οδηγοί αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών έβλεπαν ξαφνικά μπροστά τους τα άλογα και έκαναν ελιγμούς για να τα αποφύγουν . Δεν συνέβη όμως το ίδιο και με έναν οδηγό ταξί μπροστά από το Ζάππειο. Αφού η άμαξα είχε μεταφέρει το γαμπρό και αποσυρόταν προς τη λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας , το ταξί έπεσε πάνω στο ένα άλογο τραυματίζοντάς το σοβαρά . Αμέσως στο σημείο που είχε γεμίσει αίματα έφτασαν αστυνομικοί για να ρυθμίσουν την κυκλοφορία μέχρι να φτάσουν ειδικοί και να απομακρύνουν το τραυματισμένο ζώο. Ομάδα του ΕΚΑΒ, έδεσε το χτυπημένο πόδι του ζώου, το οποίο στη συνέχεια οδηγήθηκε σε φορτηγό για να μεταφερθεί στο ιατρείο του Ιπποδρόμου . Οι καλεσμένοι του γάμου δεν αντιλήφθηκαν το ατύχημα ενώ οι περαστικοί αναρωτιόντουσαν τι γύρευαν τα άλογα στο Σύνταγμα , αφού ελάχιστοι ήξεραν ότι είχαν επιστρατευτεί για τον Ινδικό γάμο. Ήταν πάντως το μόνο απρόοπτο στην τετραήμερη γιορτή που κατά τα άλλα κύλησε ομαλά αφού όλα είχαν σχεδιαστεί στην εντέλεια. Το πάρτι στο Ζάππειο κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και την επόμενη ημέρα οι καλεσμένοι άρχισαν σταδιακά να αποχωρούν με τις καλύτερες εντυπώσεις και την υπόσχεση να επιστρέψουν στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ