H Asprofos πάει Σρι Λανκα -Όλη η επένδυση

H Asprofos πάει Σρι Λανκα -Όλη η επένδυση
Σε δυναμική φάση ανάπτυξης φαίνεται να μπαίνει η Asprofos, θυγατρική του Ομίλου των Ελληνικών Πετρελαίων, καθώς συνεχίζει να επεκτείνεται έντονα στο εξωτερικό, διεκδικώντας μεγάλα έργα του αντικειμένου της (σ.σ. παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες σε έργα Πετρελαίου, Φυσικού Αερίου, Πετροχημικών και Υποδομών) και συνάπτοντας συμφωνίες με τους μεγαλύτερους παραγωγούς υδρογονανθράκων παγκοσμίως.

Μετά την επιτυχή εγγραφή της στον πίνακα Προμηθευτών της εταιρείας Kuwait Oil Company (KOC) πριν από περίπου τρεις εβδομάδες, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες της στήλης, μόλις πρόσφατα κατέθεσε προσφορά για την ανάληψη ενός έργου στη Σρι Λάνκα , προϋπολογισμού 46 εκατομμυρίων δολαρίων. Το έργο αφορά στην κατασκευή ενός αγωγού και στην εγκατάσταση του απαραίτητου εξοπλισμού για την μεταφορά αεροπορικού καυσίμου (jet fuel) από το Διυλιστήριο της CEYLON PETROLEUM COMPANY προς το Διεθνή Αερολιμένα της Σριλάνκα.

Μάλιστα στα στελέχη της ελληνικής επιχείρησης έχουν καλλιεργηθεί σοβαρές προσδοκίες για την ανάληψη του συγκεκριμένου έργου, καθώς η Asprofos έχει εκτελέσει ακριβώς το ίδιο έργο και στην Ελλάδα και συγκεκριμένα τον αγωγό και την εγκατάσταση του απαραίτητου εξοπλισμού για την μεταφορά αεροπορικού καυσίμου από το Διυλιστήριο Ασπροπύργου προς το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Το έργο περιελάμβανε και όλο τον εξοπλισμό διασύνδεσης με το Διυλιστήριο Ασπροπύργου για την μεταφορά του καυσίμου από υφιστάμενες δεξαμενές προς το αγωγό μέσω ενός σταθμού άντλησης.

Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο υψηλόβαθμα στελέχη της CEYLON PETROLEUM COMPANY θα επισκεφθούν τη χώρα μας στις 23 Μαρτίου, προκειμένου να δουν τη λειτουργικότητα του σταθμού, την ποιότητα της κατασκευής και όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζονται για να καταλήξουν στην επιλογή του ανάδοχου, για το δικό τους έργο.

ΠΗΓΗ: ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ