Η Folli Follie πάει ...Αφρική

Η Folli Follie πάει ...Αφρική
Η Folli Follie, το διάσημο lifestyle brand, παρουσίασε σε εκπρόσωπους του τύπου, social influencers και “friends of the brand” το πρώτο Folli Follie New Concept Store στη Νότια Αφρική, στην κεντρική πλατεία Νέλσον Μαντέλα.

Τα λαμπερά εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016, στο εμπορικό κέντρο του Γιοχάνεσμπουργκ, δίνοντας έμφαση στο δυναμικό ρόλο της γυναίκας και τα αγαπημένα της αξεσουάρ.

Οι εκλεκτοί καλεσμένοι ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό στο κάλεσμα της Folli Follie, παίρνοντας μέρος στο νέο στιλιστικό ταξίδι του brand στη Νότια Αφρική. Ανάμεσα στους επισκέπτες που παρευρέθηκαν ήταν η επιχειρηματίας και πρώην Miss South Africa, Vanessa Carreira, η διάσημη παρουσιάστρια, Roxy Burger καθώς και η δικηγόρος, blogger και fashionista, Mary Lu η οποία εντάχθηκε επίσημα στην παγκόσμια ομάδα της Folli Follie, ως πρέσβειρα του brand για τη Νότια Aφρική.

Ο κύριος Μίλτος Καλμαντής, General Manager EMEA FF Group, σχολίασε σχετικά: «Η είσοδος του Ομίλου FF Group στην αγορά της Νότιας Αφρικής είναι στρατηγικής σημασίας, καθώς διευρύνεται η παρουσία του Ομίλου σε παγκόσμιο επίπεδο. Η κίνηση αυτή αποτελεί την αρχή για περαιτέρω επέκταση του δικτύου της Folli Follie στο Γιοχάνεσμπουργκ, καθώς και στην Πρετόρια και το Κέιπ Τάουν μέσα στο 2017 σε premium shopping malls.»

Η κυρία Μελίνα Λαμπράκη, Διευθύντρια του Europa Art Group, η οποία επιμελήθηκε την παρουσία της Folli Follie στη Νότια Αφρική, καλωσόρισε τους λαμπερούς προσκεκλημένους εκφράζοντας την έμφυτη αγάπη της για την κληρονομιά της Ελλάδας και για το brand δηλώνοντας σχετικά: «Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα για μένα και την οικογένειά μου, φέρνοντας ένα από τα πιο αγαπημένα brands διεθνώς στη Νότια Αφρική. Μέσα από σκληρή δουλειά και αποφασιστικότητα, το Europa Art Group κατάφερε να λανσάρει στη Νότια Αφρική τη Folli Follie.»

Μεταδίδοντας την ενέργεια και το λαμπερό χαρακτήρα του brand, το νέο Folli Follie Concept Store, με το ξεχωριστό σχεδιασμό και τις εντυπωσιακές βιτρίνες στην απόχρωση του ροζ χρυσού, αποτέλεσε το ιδανικό σκηνικό για το πιο λαμπερό fashion πάρτι. Μία πραγματικά ονειρεμένη και άκρως θηλυκή ατμόσφαιρα, διακοσμημένη με μπεζ τριαντάφυλλα και λεπτομέρειες από ροζ χρυσό, συμπλήρωσε εντυπωσιακά τις μουσικές επιλογές της DJ Kimmy K, δημιουργώντας ένα μοναδικό περιβάλλον για αέναους ονειροπόλους.

Το πρώτο flagship κατάστημα της Folli Follie στη Νότια Αφρική βρίσκεται στο Shop 5, στην πλατεία Νέλσον Μαντέλα στο Γιοχάνεσμπουργκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ