Η νέα επένδυση της Samsung

Η νέα επένδυση της Samsung
Τη δημιουργία της θυγατρικής Samsung Electronics, Samsung Electronics Air Conditioner Europe (SEACE) στην πρωτεύουσα της Ολλανδίας στο Άμστερνταμ, η οποία θα τεθεί σε λειτουργία τον Ιανουάριο 2017, αναφέρει η Samsung Electronics σε σχετική ανακοίνωση της.

Η SEACE θα ασχολείται αποκλειστικά με κλιματιστικά στην Ευρώπη και αναμένεται να σταθεροποιήσει τις δραστηριότητες πωλήσεων, τις οποίες έως τώρα διαχειρίζονταν το κάθε γραφείο ξεχωριστά σε 17 ευρωπαϊκές χώρες.

Ειδικότερα η σχετική ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει ότι, αυτή η κίνηση αποτελεί μέρος της μεγαλύτερης προσπάθειας της Samsung να επεκταθεί στον τομέα των κλιματιστικών στην ευρωπαϊκή αγορά. Η Ευρώπη είναι η δεύτερη μεγαλύτερη B2B αγορά κλιματιστικών, παγκοσμίως -έχει σημειώσει σταθερή ανάπτυξη της τάξεως των 3,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων αυτήν τη χρονιά, ποσό το οποίο προβλέπεται να αυξηθεί σε 4,2 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2020.

«Ο τομέας κλιματιστικών της Samsung παρουσιάζει ισχυρή δυναμική με πολλά σημαντικά νέα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένης της πρωτοποριακής κασέτας οροφής 360 εσωτερικών χώρων και το σύστημα DVM S (Digital Variable Multi air conditioner). Και τα δύο προϊόντα παρουσιάστηκαν στο Διεθνές Forum AC τον Οκτώβριο 2015», προστίθεται στη σχετική ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι το γραφείο SEACE θα λειτουργεί ανεξάρτητα, υπό την εποπτεία τοπικού προέδρου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το γραφείο θα ξεχωρίζει για την πρωτοπορία του στην εξειδικευμένη διανομή, παρέχοντας τεχνολογική υποστήριξη και εκπαίδευση, καθώς και βελτιωμένες υπηρεσίες με τέτοιον τρόπο, ώστε να επιταχύνει την αμοιβαία επιχειρηματική επιτυχία των συνεργατών του γραφείου στην Ευρώπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ