Νέα καταστήματα ανοίγει ο Κωτσόβολος

Νέα καταστήματα ανοίγει ο Κωτσόβολος
Στα 366 εκατ. ευρώ ανήλθε ο συνολικός κύκλος εργασιών της Dixons South-East Europe ΑΕΒΕ (Κωτσόβολος) για το οικονομικό έτος 2015-16, που ολοκληρώθηκε στο τέλος Απριλίου 2016, ενώ τα ενοποιημένα κέρδη προ φόρων διαμορφώθηκαν στα 6,7 εκατ. ευρώ. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, προκύπτει φόρος εισοδήματος που αντιστοιχεί στα κέρδη της περιόδου, ύψους 2,4 εκατ. ευρώ.Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, «η δυναμική αναβάθμιση του δικτύου της "Κωτσόβολος" και η συνεχής βελτίωση των υποδομών της αποτέλεσε σημαντικό παράγοντα για την άκρως επιτυχημένη πορεία του προηγούμενου οικονομικού έτους, γεγονός που αποδεικνύεται και από το μερίδιο αγοράς, που αυξήθηκε κατά 2,4%. Οι στόχοι για την επόμενη χρονιά είναι η περαιτέρω επέκταση και αναβάθμιση του πανελλαδικού δικτύου, η αύξηση και παράλληλη εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού, καθώς, επίσης, και η πλήρης ψηφιακή αναβάθμιση των συστημάτων της εταιρείας, με γνώμονα πάντα μία κορυφαία αγοραστική εμπειρία».

Επενδύσεις

Το επενδυτικό πλάνο για το οικονομικό έτος 2015/16 ανήλθε στα 5 εκ. ευρώ, γεγονός που αποδεικνύει αφενός την εμπιστοσύνη του Ομίλου Dixons Carphone στην ελληνική αγορά και αφετέρου τη διαρκή προσπάθεια της εταιρείας να ενδυναμώσει την ηγετική της θέση, αλλά και να προσφέρει εξαιρετικές εμπειρίες στους πελάτες της.

Για το τρέχον έτος 2016/17, το επενδυτικό πλάνο αναμένεται να φτάσει τα € 8,5 εκατ., με την εταιρεία να συνεχίζει τις επενδύσεις δυναμικά με τη δημιουργία νέων καταστημάτων σε κεντρικά σημεία μεγάλων πόλεων, όπως στα Μουδανιά Χαλκιδικής, το Αίγιο, την οδό Σταδίου, το Χαλάνδρι–Χολαργό και την Πάτρα. Συγκεκριμένα, το νέο κατάστημα του Χολαργού στη Λεωφόρο Μεσογείων 319 άνοιξε τις πόρτες του την προηγούμενη εβδομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ