Σε ποιανού τα χέρια περνάει το χαρτοφυλάκειο της International Life

Σε ποιανού τα χέρια περνάει το χαρτοφυλάκειο της International Life
Η International Life, παρά τις ζημίες από το PSI των Ομολόγων, την υποτίμηση των ακινήτων και λοιπών Ελληνικών αξιών σε συνδυασμό με το Solvency II, ανακοινώνει πλαίσιο ενεργειών "με γνώμονα πάντα την άρτια εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων".

Πιο συγκεκριμένα όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής μέσω Δελτίου Τύπου:

Η συμφωνία με την Εθνική Ασφαλιστική, τη μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρία ζωής στην αγορά, βαίνει προς ολοκλήρωση, περιλαμβάνοντας περίπου 70% των ασφαλιστήριων συμβολαίων της International Life AEAZ με τους ίδιους όρους και παροχές. Επιπλέον, η εταιρία σχεδιάζει και δεύτερη μεταβίβαση χαρτοφυλακίου ζωής μέρους των εναπομεινάντων συμβολαίων, με προτεραιότητα τη μεταβίβασή τους στην Εθνική ασφαλιστική.

Παράλληλα, η International Life ΑΕΓΑ διασφαλίζει τους ασφαλισμένους Γενικών Ασφαλειών, έχοντας σχεδιάσει συνεργασίες με επίλεκτες εταιρίες της αγοράς για την εξυπηρέτηση των νέων αιτήσεων. Σε αυτό το πλαίσιο, ανακοινώθηκε ήδη στο δίκτυο των συνεργατών της εταιρείας η πρώτη στρατηγική συνεργασία με την Interamerican, τη μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρία γενικών ασφαλίσεων στην Ελλάδα. Η Interamerican ήδη εκδίδει και εξυπηρετεί μέσω της μεσιτικής της International Life, Premium Brokers, τις ανανεώσεις γενικών ασφαλίσεων Αυγούστου σε όλους τους κλάδους και επί του συνόλου του χαρτοφυλακίου της International Life ΑΕΓΑ.

Ταυτόχρονα, η International Life διασφαλίζει τους εργαζομένους της συνεχίζοντας αποτελεσματικά το πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου για την άμεση αποζημίωση όσων το επιθυμούν.

Τέλος, μέσω των ανωτέρω ενεργειών διασφαλίζονται οι διαμεσολαβούντες, Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι, Συντονιστές, Μεσίτες και Πράκτορες, καθώς διατηρούν τα χαρτοφυλάκια τους ανεξαρτήτως σε ποια ασφαλιστική εταιρία μεταφέρονται.

Όλα τα παραπάνω τελούν υπό την πλήρη εποπτεία και επίγνωση της ΤτΕ, ενώ στις αποφάσεις συμμετέχει ο συμπράττων ασφαλιστικός διαχειριστής κ. Ι. Περιστέρης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ