Ποια αλυσίδα σούπερ μάρκετ θα ανοίξει 40 νέα καταστήματα

Ποια αλυσίδα σούπερ μάρκετ θα ανοίξει 40 νέα καταστήματα
Μέχρι τέλος του έτους αναμένεται να επενδύσει 100 εκατ. ευρώ η LIDL Hellas, στα πλαίσια του σχεδίου για ανάπτυξη του δικτύου της, αλλά και για τον εκσυγχρονισμό των καταστημάτων της.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της HuffPost Greece, η LIDL Hellas αναμένεται να ανοίξει τουλάχιστον άλλα 40 καταστήματα στα επόμενα 5 χρόνια.
Σε μια εποχή που η αγορά των σουπερμάρκετ κλυδωνίζεται χάρη στο αβέβαιο μέλλον της αλυσίδας Μαρινόπουλος, η LIDL βγαίνει για πρώτη φορά στα 17 χρόνια παρουσίας της προς τα έξω με ένα σαφώς πιο «εξωστρεφές» προφίλ σε μια εποχή που μόνο φιλική δεν είναι για τις ξένες επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

Μετά τις διαφημίσεις με το ντουέτο Λαζάρου-Σκαρμούτσος πέρσι, η συνεργασία τους με το Λευτέρη Λαζάρου ως «πρόσωπο» της εταιρίας συνεχίζεται, ενώ η νέα «ανθρωποκεντρική» τους καμπάνια με ήρωες τους εργαζόμενους τους δείχνει μια σαφή αλλαγή σε σχέση με τις ξερές διαφημίσεις προσφορών του παρελθόντος.

Συνολικά η LIDL απασχολεί 5300 εργαζόμενους ενώ συνεργάζεται με περισσότερους από 3.321 προμηθευτές & παρόχους υπηρεσιών στην Ελλάδα. Aξίζει να σημειωθεί ότι μέσα στο 2016 δημιουργήθηκαν 700 νέες θέσεις εργασίας. Η LIDL έχει αυτή τη στιγμή 220 καταστήματα και σκοπεύει να ανοίξει τουλάχιστον 40 ακόμα στα επόμενα 5 χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ