Η ελληνική εταιρία που αυξάνει συνεχώς τα κέρδη της

Η ελληνική εταιρία που αυξάνει συνεχώς τα κέρδη της
Σε νέους τομείς και υπηρεσίες επεκτείνεται το Skroutz, η δημοφιλής ιστοσελίδα σύγκρισης προϊόντων και τιμών, η οποία παρουσιάζει εντυπωσιακούς ρυθμούς ανάπτυξης.

Όπως ανέφεραν χθες τα στελέχη της ελληνικής εταιρείας, ο κύκλος εργασιών το 2015 έφθασε τα 6,5 εκατ. ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση 45% σε σχέση με το 2014, με τα κέρδη προ φόρων να διαμορφώνονται στις 900.000 ευρώ. Σημειώνεται ότι πλέον το Skroutz απασχολεί 125 άτομα, με τις προγραμματισμένες για το 2016 προσλήψεις να φθάνουν στις 45.

Το Skroutz έχει πετύχει να αλλάξει σημαντικά την εικόνα της ελληνικής αγοράς ηλεκτρονικού εμπορίου και το επόμενο βήμα είναι το λανσάρισμα μίας νέας υπηρεσίας που είναι ένα έξυπνο καλάθι αγορών, το οποίο επιτρέπει στους καταναλωτές να πραγματοποιούν τις αγορές τους μέσα από τη δημοφιλή ιστοσελίδα σύγκρισης προϊόντων και τιμών, δημιουργώντας ένα ενιαίο καλάθι αγορών. Η νέα υπηρεσία συνδυάζει την καλύτερη τιμή με την καλύτερη εμπειρία online shopping.

Το έξυπνο καλάθι του Skroutz θα είναι αρχικά διαθέσιμο σε προϊόντα υγείας, ομορφιάς και παιδικής φροντίδας και συγκεκριμένα στις κατηγορίες των παραφαρμακευτικών προϊόντων, των καλλυντικών, των ειδών προσωπικής υγιεινής και φροντίδας και των βρεφικών αξεσουάρ.

Με βάση τον σχεδιασμό της εταιρείας, μελλοντικά θα επεκταθεί και σε άλλες κατηγορίες προϊόντων. Επιπλέον, τα εγγεγραμμένα μέλη της ιστοσελίδας που θα χρησιμοποιούν συχνά τη νέα υπηρεσία, θα απολαμβάνουν προσωποποιημένες προσφορές και προγράμματα επιβράβευσης, που θα παρέχει το Skroutz σε συνεργασία με κατασκευαστές, τράπεζες και εμπορικές επιχειρήσεις.

πηγή: imerisia.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ