Δυο νέα καταστήματα από την ΑΒ Βασιλόπουλος

Δυο νέα καταστήματα από την ΑΒ Βασιλόπουλος
Δύο νέα καταστήματα στο ενεργητικό της ΑΒ Βασιλόπουλος. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, την Τρίτη 24 Ιουνίου ξεκίνησε η

λειτουργία του νέου καταστήματος στην περιοχή του Μεσολογγίου. Το κατάστημα βρίσκεται επί των οδών Παπαδιαμαντοπούλου και Πέτρουλα, διαθέτει 800 τ.μ. χώρο πώλησης σε 1 επίπεδο, 4 ταμεία, 35 θέσεις στάθμευσης και απασχολεί 32 άτομα προσωπικό.

Το δεύτερο κατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλος, που βρίσκεται στην Τούμπα, στην οδό Επιδαύρου 49-51 είναι ανοιχτό στο καταναλωτικό κοινό από τις 12 Ιουνίου, διαθέτει 710 τ.μ. χώρο πώλησης σε 2 επίπεδα, 4 ταμεία, 35 θέσεις parking και απασχολεί 25 άτομα προσωπικό.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα δύο νέα καταστήματα αποτελούν για την εταιρεία μια ακόμη σημαντική επένδυση, που ενισχύει την τοπική κοινωνία και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας στην περιοχή. Παράλληλα, οι άνετοι χώροι των καταστημάτων, ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός και το άριστα καταρτισμένο προσωπικό της ΑΒ, συμβάλλουν ώστε τα ψώνια των κατοίκων της περιοχής να είναι μια πραγματικά ευχάριστη εμπειρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ