Chillbox: Πόσο κοστίζει για να ανοίξεις κατάστημα

Chillbox: Πόσο κοστίζει για να ανοίξεις κατάστημα
Είναι γεγονός ότι το καλοκαίρι το παγωτό και το παγωμένο γιαουρτάκι έχουν την... τιμητική τους.

Και αυτό δεν αφορά μόνο τους καταναλωτές αλλά και τους επιχειρηματίες. Δεν είναι τυχαίο που τέτοιου τύπου μαγαζιά, εδώ και λίγα χρόνια, φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια. Μία από αυτές τις αλυσίδες είναι και τα Chillbox.Ποια είναι η επένδυση και τι χώρος απιτείται για να ανοίξει ένα τέτοιο κατάστημα; Σε αυτά τα ερωτήματα θα απαντήσουμε σήμερα.

Δείτε εδώ για ΒΕΝΕΤΗ

Δείτε εδώ για Goodys, Flocafe και Everest ,

Δείτε εδώ για "Γρηγόρης Μικρογεύματα" και "Cofferight"

Τι προσφέρει η εταιρία

Επιλογή σημείου και εκτίμηση βιωσιμότητας. Υπολογισμός απόδοσης της επένδυσης με την εκπόνηση σχετικής οικονομικής μελέτης. Ο σχεδιασμός και η επίβλεψη της κατασκευής του καταστήματος εκτελείται από έμπειρους σχεδιαστές, που εξασφαλίζουν την ομοιομορφία του δικτύου, την ορθή εκμετάλλευση των χώρων, την αισθητική του καταστήματος και την κάλυψη ειδικών αναγκών, καθώς και τη λειτουργικότητα και τη μείωση του κόστους. Η εταιρεία υποδεικνύει συγκεκριμένους συνεργάτες για την προμήθεια εξοπλισμού με ευνοϊκές τιμές και εγγυήσεις. Η εταιρεία παρέχει δωρεάν συνεχή εκπαίδευση στο προσωπικό του καταστήματος για τα προϊόντα, το σερβίρισμα, τη λειτουργία του καταστήματος (μείωση κόστους, έλεγχο εργατικού δυναμικού, αποθήκης, απωλειών κ.λ.π.). Επίσης ενημερώνει και για τα σχετικά υγειονομικά, αγορανομικά, εργασιακά κ.λ.π. θέματα. Ο πελάτης χρησιμοποιεί ένα ολοκληρωμένο και έτοιμο πακέτο λειτουργίας και διοίκησης καταστήματος, που εξασφαλίζει την ορθή και επικερδή λειτουργία του καταστήματος από την πρώτη ημέρα. Κάθε χρόνο, η εταιρεία σχεδιάζει πρόγραμμα προωθητικών ενεργειών για νέα προϊόντα, νέα καταστήματα κ.λ.π. Παρέχει συμβόλαιο που κατοχυρώνει τα δικαιώματα του δικαιοδόχου (franchisee) σε ορισμένη περιοχή για το μοντέλο Chillbox, με προτεραιότητα ανάπτυξης για τη συγκεκριμένη αγορά. H διάρκεια ισχύος είναι 10 χρόνια.

Οι υποχρεώσεις σας

• Αποκλειστική πώληση προϊόντων Chillbox
• Εφαρμογή των πολιτικών και προγραμμάτων της εταιρείας (μεθοδολογία πωλήσεων, προβολές, ανακύκλωση προϊόντων κ.λ.π.) καθώς και των κανόνων του συστήματος
• Εφαρμογή των σχετικών διατάξεων του κώδικα τροφίμων και των εταιρικών κανόνων υγιεινής και καθαριότητας
• Εφαρμογή όλων των σχετικών νομικών διατάξεων που αφορούν στη λειτουργία ενός καταστήματος τροφίμων αλλά και μιας ανεξάρτητης επιχείρησης
• Ενημέρωση για τα προϊόντα και τις μεθόδους της εταιρείας
• Προβολή του ονόματος Chillbox και προστασία του από κακή χρήση
• Διευκόλυνση των αρμοδίων ατόμων της εταιρείας σε επιθεωρήσεις και ελέγχους των χώρων του καταστήματος (χώρος πωλήσεων, αποθήκες, ψυγεία, κουζίνα, τουαλέτες κ.α.)

Δείτε τα απαραίτητα τετραγωνικά και το κόστος της επένδυσης ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ