Πετρόπουλος: Δεν υφίστανται συζητήσεις για εξαγορά από fund – Υπάρχουν ενδιαφερόμενοι

Πετρόπουλος: Δεν υφίστανται συζητήσεις για εξαγορά από fund – Υπάρχουν ενδιαφερόμενοι

Τα τελευταία χρόνια δέχεται κρούσεις οι οποίες όμως δεν έχουν καταλήξει σε συγκεκριμένο αποτέλεσμα

Η «Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ» δήλωσε ότι δεν υπάρχουν συζητήσεις μεταξύ των βασικών μετόχων της με αλλοδαπό fund για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της Εταιρείας. Ωστόσο, επισημαίνει, ότι τα τελευταία χρόνια δέχεται κρούσεις από ενδιαφερόμενους αγοραστές οι οποίες όμως δεν έχουν καταλήξει σε συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

Αναλυτικά, επισημαίνει η εταιρεία:

«Κατόπιν σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αναφορικά με το 08/03/2024 δημοσίευμα του ηλεκτρονικού Τύπου αναφερόμενο σε φημολογία περί
ενδεχόμενης πώλησης της Εταιρείας «Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ» (η Εταιρεία), και σε συνέχεια σχετικής επικοινωνίας με τους βασικούς της μετόχους, η Εταιρεία δηλώνει προς το επενδυτικό κοινό ότι δεν υφίστανται συζητήσεις των βασικών μετόχων με αλλοδαπό fund για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της Εταιρείας, όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα.

Επιπρόσθετα, όπως επίσης δηλώθηκε από τους βασικούς της μετόχους, αυτοί κατά τα τελευταία χρόνια έχουν δεχθεί, και εξακολουθούν να δέχονται, κρούσεις από
ενδιαφερόμενους αγοραστές οι οποίες όμως δεν έχουν καταλήξει σε συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

Τέλος, η Εταιρεία υπενθυμίζει ότι, πάντα, προβαίνει σε ανακοινώσεις προς το επενδυτικό κοινό, όποτε συντρέχει γεγονός που δημιουργεί υποχρέωση δημοσιοποίησης.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ