ΕΤΑΔ στη Ρόδο: Στις 29 Οκτωβρίου η προθεσμία για τους διαγωνισμούς

ΕΤΑΔ στη Ρόδο: Στις 29 Οκτωβρίου η προθεσμία για τους διαγωνισμούς

Προθεσμία και τόπος κατάθεσης των δικαιολογητικών συμμετοχής και στους πέντε διαγωνισμούς είναι η Πέμπτη 29 Οκτωβρίου

Σε εξέλιξη είναι η διαδικασία για την διενέργεια πέντε (5) ηλεκτρονικών ανοικτών πλειοδοτικών διαγωνισμών (e- auction), για την πώληση τριών (3) κτηματομερίδων (Κ.Μ. 1385, 1188 και 1179 γαιών στο Μάσσαρι Ρόδου) και την μακροχρόνια εκμίσθωση δύο (2) κτηματομερίδων (Κ.Μ. 1437 και 1564 γαιών στο Μάσσαρι Ρόδου) μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.e-publicrealestate.gr.

Προθεσμία και τόπος κατάθεσης των δικαιολογητικών συμμετοχής και στους πέντε διαγωνισμούς είναι η Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020, 12:00 ώρα Ελλάδος στα γραφεία της ΕΤΑΔ Α.Ε., Βουλής 7 Σύνταγμα, Αθήνα 105 62 (Πρωτόκολλο-2ος όροφος).

Αναφορικά με τα ακίνητα (Κ.Μ. 1437 και 1564) που προορίζονται για μακροχρόνια εκμίσθωση διάρκειας σαράντα ετών από την υπογραφή της σύμβασης, σκοπός των διαγωνισμών είναι η τουριστική αξιοποίηση τους μέσω της υλοποίησης αυτοτελών έργων ξενοδοχειακής τουριστικής ανάπτυξης

Η ημερομηνία διενέργειας των ηλεκτρονικών διαγωνισμών θα ανακοινωθεί στους συμμετέχοντες, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στους γενικούς όρους διαγωνισμών πώλησης ή εκμίσθωσης ακινήτων της ΕΤΑΔ Α.Ε.

Οι διαγωνισμοί θα διεξαχθούν σύμφωνα με τον κανονισμό εκμισθώσεων, μισθώσεων, παραχωρήσεων, εκποιήσεων, ανταλλαγών, αγορών και αντιπαροχών της ΕΤΑΔ Α.Ε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ