Καιρός: Βελτιωμένος την Τετάρτη - Άνοδος της θερμοκρασίας με τοπικές νεφώσεις

Καιρός: Βελτιωμένος την Τετάρτη - Άνοδος της θερμοκρασίας με τοπικές νεφώσεις

Νέα βελτίωση του καιρού και αύριο Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022.

Βελτιώνεται και άλλο ο καιρός αύριο Τετάρτη (16.03.2022) με την θερμοκρασία να σημειώνει και νέα άνοδο σε αρκετές περιοχές.

Για αύριο Τετάρτη (16/3) αναμένονται νεφώσεις κατά διαστήματα, ενώ πιθανότητα σποραδικών βροχών υπάρχει στην Θράκη και στα ορεινά της δυτικής χώρας από το απόγευμα. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετράωρου θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -4 έως 13 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από -2 έως 12, στη Θεσσαλία από 0 έως 17, στην Ήπειρο και στην Στερεά από -1 έως 15, στην Πελοπόννησο από 0 έως 16, στα νησιά του Ιονίου από 4 έως 14, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από -1 έως 13, στις Κυκλάδες από 1 έως 14, στα Δωδεκάνησα από 4 έως 12 και στην Κρήτη από 1 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ και από το πρωί από νότιες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ. Στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ και στα νοτιοανατολικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Όμως από το πρωί και από δυτικά προς ανατολικά θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς 3 έως 5 και τοπικά στα νοτιοδυτικά έως 4 έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 μποφόρ, από το μεσημέρι από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ και προς το βράδυ από δυτικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στο νομό Θεσσαλονίκης αναμένονται νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 και το μεσημέρι από νότιες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 4 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ