Χειμωνιάτικο το σκηνικό του καιρού το Σάββατο (20/11) - Που θα βρέξει

Χειμωνιάτικο το σκηνικό του καιρού το Σάββατο (20/11) - Που θα βρέξει

Βροχερός θα είναι ο καιρός και αύριο Σάββατο 20 Νοεμβρίου σύμφωνα με την πρόγνωση από το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Ειδικότερα το Σάββατο (20/11) αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες θα είναι πυκνότερες στη Θράκη, στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στην Κρήτη. Στην Κρήτη δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν πρόσκαιρες ασθενείς βροχές τοπικού χαρακτήρα. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -2 έως 12 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -1 έως 15, στη Δυτική Ελλάδα από 2 έως 18 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 0 έως 16, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 2 έως 16 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 8 έως 18 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 7 έως 16 βαθμούς, ενώ στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 19 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, με εντάσεις που στα κεντρικά και βόρεια πελάγη δεν θα ξεπερνούν τα 5 Μποφόρ, ενώ στα νότια πελάγη θα φτάνουν τα 7 Μποφόρ. ‘Ανεμοι ανατολικών κυρίως διευθύνσεων με εντάσεις έως 4 Μποφόρ θα πνέουν στα παράκτια τμήματα του Ιονίου, ενώ στα νησιωτικά τμήματα θα επικρατήσουν βόρειοι βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 5 Μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τη νύχτα και νωρίς το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί με εντάσεις 3-4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ