Ματίνα Παγώνη: Μιλά για την περιπέτεια της υγείας της - Τι συνέβη και εισήχθη στο νοσοκομείο

Ματίνα Παγώνη: Μιλά για την περιπέτεια της υγείας της - Τι συνέβη και εισήχθη στο νοσοκομείο

Η πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ, όπως αποκάλυψε, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και πως ο λόγος που οδηγήθηκε στο νοσοκομείο ήταν ο κολικός νεφρού - Επιστρέφει αύριο στα καθήκοντά της.

Όπως έγινε γνωστό χθες (Κυριακή 22/08), η πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, εισήχθη εκτάκτως στο νοσοκομείο το βράδυ του Σαββάτου.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Γιώργος Αυτιάς το πρωί της Κυριακής, η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών – Πειραιώς (ΕΙΝΑΠ), το Σάββατο μετά την επιστροφή της από τη Λήμνο, αισθάνθηκε ισχυρούς πόνους και κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή της σε νοσοκομείο.

Ο γνωστός παρουσιαστής ανέφερε πως μετά τη φροντίδα των γιατρών η κ. Παγώνη επέστρεψε στο σπίτι της. “Ήταν ένας πόνος. Έφυγε. Τελειώσαμε” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αυτιάς χωρίς να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες.

Δείτε το βίντεο:

Η πρώτη εμφάνιση της Ματίνας Παγώνη μετά την περιπέτεια με την υγεία της Σήμερα το πρωί μέσω skype παραχώρησε συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ. Οι παρουσιαστές της ευχήθηκαν περαστικά και εκείνη διευκρίνισε ότι είναι καλά στην υγεία της. Η πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ, όπως αποκάλυψε, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και πως ο λόγος που οδηγήθηκε στο νοσοκομείο ήταν ο κολικός νεφρού. “Είμαι μια χαρά! Τα πράγματα λύνονται με μια καλή τριάδα γιατρών, ουρολόγου – ακτινολόγου και αναισθησιολόγου όλα πάνε καλά” δήλωσε αρχικά. “Αναγκαστικά γίνονται αυτές οι επεμβάσεις γιατί οι πόνοι από κολικό νεφρού τόσο δύσκολοι και όταν η πέτρα είναι μεγάλη, δεν μπορείς να κάνεις και τίποτε άλλο” πρόσθεσε η Ματίνα Παγώνη. “Από αύριο μάχιμη κανονικά στο νοσοκομείο. Χρειάζομαι ακόμη μια μέρα” υπογράμμισε. “Το επιστημονικό προσωπικό της χώρας είναι άριστο και ο κόσμος πρέπει να έχει εμπιστοσύνη στα νοσοκομεία. Πραγματικά, οι γιατροί έχουν μεγάλη εμπειρία και αυτό αποδεικνύεται από το πώς χρησιμοποιούν τους Έλληνες γιατρούς στο εξωτερικό και τι θέσεις παίρνουν” συμπλήρωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ