Δήμος Ελευσίνας: Αναβάλλεται για τις 25/8 η εναρκτήρια συναυλία του Φεστιβάλ Αισχύλεια 2021

 Δήμος Ελευσίνας: Αναβάλλεται για τις 25/8 η εναρκτήρια συναυλία του Φεστιβάλ Αισχύλεια 2021

Αναβάλλεται και η συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα που είχε προγραμματιστεί για τις 23 Αυγούστου

Tην εναρκτήρια συναυλία του Φεστιβάλ Αισχύλεια 2021 αναβάλει ο Δήμος Ελευσίνας σε ένδειξη συμπαράστασης στους πυρόπληκτους της Μάνδρας
«Τις τελευταίες ημέρες, ο γειτονικός στην Ελευσίνα Δήμος Μάνδρας - Ειδυλλίας, δοκιμάζεται έντονα από ανεξέλεγκτες πυρκαγιές που απειλούν σπίτια και οικισμούς, ευτυχώς όμως, όχι ανθρώπινες ζωές.

Η σκέψη και παρουσία μας είναι δίπλα στους συμπολίτες μας, που δίνουν καθημερινή μάχη, ήδη από την περασμένη Δευτέρα.
Ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης στα όσα βιώνει η Δυτική Αττική, ο Δήμος Ελευσίνας -μέσω απόφασης του Δημάρχου- αναβάλλει την εναρκτήρια συναυλία του Φεστιβάλ Αισχύλεια 2021 με τη Φωτεινή Δάρρα & τον Γιώργο Παπαχριστούδη, η οποία μεταφέρεται την Τετάρτη 25 Αυγούστου. Τα δωρεάν δελτία εισόδου, που έχουν ήδη διατεθεί θα ισχύσουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία.
Παράλληλα, αναβάλλεται -μέχρι νεοτέρας- η συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα που είχε προγραμματιστεί για τις 23 Αυγούστου. Επίσης η έκθεση "Πίσω από το Θέατρο" του Ανδρέα Λόλη, που αποτελεί συνδιοργάνωση με την 2023 ELEVSIS European Capital of Culture (Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης) θα είναι επισκέψιμη από την Τετάρτη 25 Αυγούστου. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ