Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη - Μπιμπίλας: Η συνήγορος του Πέτρου με κάλεσε σε γεύμα και μου αγόρασε λαχεία

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη - Μπιμπίλας: Η συνήγορος του Πέτρου με κάλεσε σε γεύμα και μου αγόρασε λαχεία

Ένταση στη δίκη - «Φίδι κολοβό» χαρακτήρισαν τον Σπύρο Μπιμπίλα, φίλοι του Πέτρου Φιλιππίδη.

Ένταση επικράτησε στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, η οποία διακόπηκε προσωρινά όταν ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας, πέταξε δύο λαχεία στη συνηγορο υπεράσπισης Πακιρτζίδου.

Το περιστατικό συνέβη όταν η συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη αμφισβήτησε την αξιοπιστία του Σπ. Μπιμπίλα, όταν κατέθεσε στο δικαστήριο με δήλωση του ότι «σωστά ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται στη φυλακή».

Άμεση ήταν η αντίδραση του μάρτυρα ο οποίος αντέκρουσε του ισχυρισμούς της δικηγόρου, λέγοντας: «θέλετε να δείτε την αξιοπιστία μου;».

Εμφάνισε στο δικαστήριο λαχεία που κατά τον ίδιο, του αγόρασε η Κική Πακιρτζίδου την περασμένη Παρασκευή. Όπως αναφέρθηκε, η συνήγορος τον είχε καλέσει σε γεύμα στη Θεσσαλονίκη.

"Μου παρήγγειλε φαγητά και γλυκά και στο τέλος μου αγόρασε και δύο λαχεία, ενώ εγώ δεν ήθελα", είπε ο μάρτυρας, με τη δικηγόρο να υποστηρίζει πως το ραντεβού έγινε για να του επισημάνει ότι παραβιάζεται το τεκμήριο αθωότητας του κατηγορούμενου.

Η αντίδραση του Σπ. Μπιμπίλα ήταν να πετάξει τα λαχεία που του είχε αγοράσει η συνήγορος προς το μέρος της, και να αποχωρήσει από την αίθουσα. Το δικαστήριο διέκοψε για λίγα λεπτά με την πρόεδρο να σημειώνει ότι η ένταση αυτή «γίνεται επειδή είναι οι δημοσιογράφοι εδώ».

Χαρακτήρισαν τον Μπιμπίλα «Φίδι Κολοβό»

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα, διεκόπη και πάλι η διαδικασία, όταν η Ελπίδα Νίνου διέψευσε την κατάθεση του πρόεδρου του ΣΕΗ, Σπύρου Μπιμπίλα.

Το ζήτημα που προκάλεσε την αναστάτωση ήταν το κατά ποσό ο Πέτρος Φιλιππίδης έφυγε από το σπίτι του -όπως υποστηρίζει ο μάρτυρας- και για ένα διάστημα διέμενε με μια φίλη του γιου του με την οποία διατηρούσε ερωτικό δεσμό.

Υπεράσπιση: Σας διαψεύδει η κα Νίνου!

Μάρτυρας: Τη διαψεύδω κι εγώ την κα Νίνου!

Από το ακροατήριο σηκώθηκαν τόσο ο γιος Φιλιππίδης και η μητέρα του όσο και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου εκφράζοντας τη δυσαρέσκεια τους. Η Ελπίδα Νίνου φώναξε προς το δικαστήριο: "Σας παρακαλώ, πολύ θέλω να μιλήσω ένα λεπτό", αλλά η πρόεδρος προχώρησε σε διακοπή.

Η Πηνελοπη Αναστασοπούλου από την πλευρά της φώναξε: "Και για εμάς λέτε πράγματα αλλά δε σηκωνόμαστε να μιλήσουμε!".

Φίλοι του κατηγορούμενου επιτέθηκαν φραστικά κατά του Σπύρου Μπιμπίλα χαρακτηρίζοντας τον "φίδι. Φίδι! Φίδι! Εσυ δεν είσαι φίλος, είσαι φίδι κολοβό!,, με τον πρόεδρο του ΣΕΗ να απαντά: "Ντροπη! Ντροπη! Και τι να κάνουμε να πούμε ψέματα;!".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ