Χαμόγελο του Παιδιού: «Αδειάζει» τον Μάνο Δασκαλάκη για την υπόθεση κακοποίησης της Τζωρτζίνας

Χαμόγελο του Παιδιού: «Αδειάζει» τον Μάνο Δασκαλάκη για την υπόθεση κακοποίησης της Τζωρτζίνας

Τι ανέφερε σχετικά με την καταγγελία κακοποίησης της Τζωρτζίνας, ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού».

«Αδειάζει» τον Μάνο Δασκαλάκη ο πρόεδρος του «Χαμόγελο του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, όσον αφορά την καταγγελία για κακοποίηση της Τζωρτζίνας.

«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Είχε έρθει η κοινωνική υπηρεσία από κλήση που είχε λάβει αλλά δεν υπάρχει κάτι άλλο… Την άλλη φορά ήταν για κάποιο δερματικό που είχε, κάποιες μελανιές. Οτιδήποτε, είναι αποδεδειγμένο και στα νοσοκομεία και στις αρμόδιες υπηρεσίες», είπε ο Μάνος Δασκαλάκης σε σημερινές του δηλώσεις.

Λίγο μετά ο Κώστας Γιαννόπουλος, μιλώντας στο Star, περιέγραψε ακριβώς τι είχε συμβεί με την καταγγελία για κακοποίηση της 10 μηνών τότε Τζωρτζίνας.

«Στις 22/8/14 λάβαμε μία αναφορά από ανώνυμο που μιλούσε για κακοποίηση από την οικογένεια Δασκαλάκη, όπου η μητέρα εθεάθη να χτυπάει το παιδί. Αυτή η αναφορά πήγε με την ένδειξη επείγον στην εισαγγελία πρωτοδικών.

Χθες, μάθαμε από τους δημοσιογράφους, ότι στις 25 (του ίδιου μήνα) πήγε στην εισαγγελία η αναφορά και στις 27 πήγε στην ομάδα ειδικής προστασίας του Δήμου Πατρέων. Η έρευνα έγινε την 1η Οκτωβρίου.

Η εισαγγελέας μου είπε ότι (η έρευνα) αναφέρεται σε καλές συνθήκες έπιπλα (στο σπίτι) κτλ αλλά δεν υπήρχε ένδειξη κακοποίησης».

Και ο κύριος Γιαννόπουλος συνέχισε λέγοντας: «Η επόμενη επικοινωνία που είχαμε ήταν τον Απρίλιο του 2021 που πήγαμε να στηρίξουμε την οικογένεια στην Πάτρα… Εκεί οι γιατροί μας είπαν ότι κάτι περίεργο συμβαίνει με την οικογένεια και τους παρακαλέσαμε να μιλήσουν με την εισαγγελία».

Χθες, για την κακοποίηση της αδικοχαμένης Τζωρτζίνας μίλησε και η γιαγιά του παιδιού, η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου τονίζοντας στο LiveNews, ότι το παιδί είχε κακοποιηθεί δύο φορές από συγγενικό πρόσωπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ