Μητέρα Ρουλάς Πισπίριγκου: Δεν έβλαψε τα παιδιά της, τα υπεραγαπούσε

Μητέρα Ρουλάς Πισπίριγκου: Δεν έβλαψε τα παιδιά της, τα υπεραγαπούσε

 Η γιαγιά των τριών παιδιών που έφυγαν από τη ζωή μέσα σε τρία χρόνια ανέφερε πως δεν πιστεύει πως η κόρη της έκανε κακό στην εγγονή της.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτά που φώναζε χθες ο κόσμος για την κόρη μου είναι αλήθεια. Όχι γιατί είναι το παιδί μου, αλλά γιατί ξέρω τον άνθρωπο που μεγάλωσα εγώ σαν μάνα και πατέρας» δήλωσε η μητέρα της 33χρονης που κατηγορείται για τη δολοφονία της εννιάχρονης Τζωρτζίνας.

Μιλώντας στο «Star», η γιαγιά των τριών παιδιών που έφυγαν από τη ζωή μέσα σε τρία χρόνια ανέφερε πως δεν πιστεύει πως η κόρη της έκανε κακό στην εγγονή της.

«Η κόρη μου έκλαψε για τα παιδιά της, ειδικά για τη Τζωρτζίνα. Ήταν το μόνο που της είχε απομείνει μετά τους θανάτους των άλλων δύο. Δεν έβλαψε τα παιδιά της, τα υπεραγαπούσε. Δεν τα άφηνε λεπτό. Τα παιδιά της τη λάτρευαν. Δεν πιστεύω ότι το παιδί μου έκανε κάτι» είπε.

Η κατάθεση της νοσηλεύτριας "ξεκλείδωσε" τη δολοφονία της Τζωρτζίνας: «Ψύχραιμη η Πισπιρίγκου...»

Για όσους υποστηρίζουν ότι σκότωνε τα παιδιά της για να κρατήσει κοντά της τον σύζυγό της, η μητέρα της 33χρονης είπε: «Η Τζωρτζίνα είχε αδυναμία στον πατέρα της και εκείνος σε εκείνη. Αν ήθελε η κόρη μου να κρατήσει κοντά τον άνδρα της, τότε δε θα σκότωνε το παιδί, αλλά θα έκανε τα πάντα για να είναι ζωντανό».

Ξεκαθάρισε, τέλος, ότι θα βρίσκεται στο πλευρό της κόρης της μέχρι να αποδειχθεί η αλήθεια. ​«Έχει την απόλυτη στήριξή μου. Θα είμαι δίπλα της μέχρι την τελευταία μου στιγμή, μέχρι να κλείσω τα μάτια μου. Θα είμαι δίπλα στο παιδί μου» είπε.

Πηγή: Star

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ