Υπόθεση Σήφη Βαλυράκη: Βασικός μάρτυρας καταγγέλει ότι τον ξυλοκόπησαν και τον απείλησαν

Υπόθεση Σήφη Βαλυράκη: Βασικός μάρτυρας καταγγέλει ότι τον ξυλοκόπησαν και τον απείλησαν

Μάρτυρας της υπόθεσης Βαλυράκη καταγγέλει τον άγριο ξυλοδαρμό αλλά και τον εκφοβισμό του.

Άγριο ξυλοδαρμό δέχθηκε μάρτυρας της υπόθεσης Σήφη Βαλυράκη. Το θύμα μετά την επίθεση που δέχθηκε προσέφυγε στην εισαγγελία Χαλκίδος όπου κατέθεσε σχετική μήνυση. Μάλιστα, αναφέρει ότι εκτός από τον ξυλοδαρμό, οι δράστες τον εκφόβισαν και τον προειδοποίησαν να προσέξει τι θα πει στο δικαστήριο!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του πληρεξούσιος δικηγόρος του μάρτυρα, κ. Δημήτρη Μπάρδη, που δημοσίευεσε το eviathema.gr:

«Σήμερα 21 Φεβρουαρίου τρέχοντος έτους υπεβλήθη μήνυση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας για λογαριασμό του εντολέα μου, Ευάγγελου Ασμάνη, αυτόπτη μάρτυρα στην υπόθεση της δολοφονίας του Σήφη Βαλυράκη, κατά αγνώστων δραστών.

Στις 8 Φεβρουάριου, κουκουλοφόροι δράστες οι οποίοι κατέβηκαν από ένα μαύρο Ford Focus χωρίς πινακίδες, κύκλωσαν τον Ασμάνη, του προκάλεσαν ελαφρά τραύματα και τον απείλησαν να «προσέξει καλά τι θα πει» και «πως θα το πει» όταν τον καλέσει ο ανακριτής που έχει στα χεριά του την υπόθεση του Σήφη Βαλυρακη, διαφορετικά τον προειδοποίησαν ότι θα τον «λιώσουν».

Ο εντολέας μου βιώνει κλίμα τρομοκρατίας στον τόπο που ζει από σκοτεινές δυνάμεις που έχουν συνασπιστεί προκειμένου ο φάκελος του θανάτου της υπόθεσης Βαλυράκη να κλείσει ως ένα θαλάσσιο ατύχημα» αναφέρει ο πληρεξούσιος δικηγόρος του κ. Δημήτρης Μπάρδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ