Τα χιόνια λιώνουν - Οι μηνύσεις έρχονται

Τα χιόνια λιώνουν - Οι μηνύσεις έρχονται

Αγώνα δρόμου εξακολουθούν να δίνουν τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ για την πλήρη αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης, καθώς χωρίς ρεύμα εξακολουθούν να παραμένουν από την περασμένη Δευτέρα, λόγω του σφοδρού χιονιά, μεμονωμένες περιοχές σε Αθήνα και Αττική. Επίσης, μετ` εμποδίων εξακολουθεί γίνεται ακόμη η κυκλοφορία σε δρόμους και παράδρομους. Παράλληλα, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, συνεχίζεται το μπαλάκι ευθυνών ανάμεσα σε Αττική Οδό και Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ενώ κατατέθηκε η πρώτη αγωγή κατά της Αττικής Οδού από γυναίκα οδηγό που έμεινε εγκλωβισμένη για περισσότερες από 16 ώρες και η οποία αξιώνει αποζημίωση 10.000 ευρώ.

Το πόρισμα της επιτροπής για το τι έφταιξε θα είναι έτοιμο σε 20 ημέρες ενώ τις επόμενες ημέρες θα γίνει γνωστός ο τρόπος καταβολής της αποζημίωσης των 2.000 ευρώ για κάθε εγκλωβισμένο όχημα. Η κυβέρνηση έχει

Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου αναμένεται να καταθέσει την προσεχή Δευτέρα, δικηγορικό γραφείο, εκπροσωπώντας μεγάλο αριθμό επιβατών της αμαξοστοιχίας που ακινητοποιήθηκε στη Λειβαδιά, την περασμένη Δευτέρα.

Μηνυτήρια αναφορά κατά του ΔΕΔΔΗΕ κατέθεσε ο δήμαρχος Σαρωνικού Πέτρος Φιλίππου, για τις διακοπές στην ηλεκτροδότηση. «Η περιοχή αρμοδιότητος του Δήμου Σαρωνικού αντιμετώπισε εκτεταμένα προβλήματα διακοπής ηλεκτροδότησης, που προκάλεσαν μεγάλα προβλήματα και έθεσαν σε κίνδυνο την υγεία, σωματική ακεραιότητα και την ίδια τη ζωή των κατοίκων του Δήμου Σαρωνικού.Οι διακοπές ηλεκτροδότησης αφορούσαν σε πολλές περιοχές του Δήμου και για μακρά χρονικά διαστήματα που έφθαναν έως και τις επόμενες τέσσερις ημέρες και που συνεχίζονται μέχρι και σήμερα 28/1/2022», αναφέρει ο δήμαρχος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ