Ο γιος πίσω από τον θάνατο της 69χρονης στα Πραιτώρια Κρήτης

Ο γιος πίσω από τον θάνατο της 69χρονης στα Πραιτώρια Κρήτης

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, του θανάτου της γυναίκας προηγήθηκε έντονος διαπληκτισμός και ο 50χρονος την έσπρωξε, με αποτέλεσμα εκείνη να βρεθεί στο πάτωμα.

Ο 50χρονος γιος της 69χρονης γυναίκας που βρέθηκε χθες νεκρή μέσα στο σπίτι της στα Πραιτώρια του δήμου Αρχανών Αστερουσίων βρίσκεται πίσω από το θάνατο της άτυχης γυναίκας.

Η γυναίκα, όπως γράφει το ertnews.gr, κείτοταν στο πάτωμα του σπιτιού της, δίπλα στο κρεβάτι της, πάνω σε μια κηλίδα αίματος. Στο σπίτι βρισκόταν μόνο ο 50χρονος γιος της, ενώ ο σύζυγός της βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, του θανάτου της γυναίκας προηγήθηκε έντονος διαπληκτισμός και ο 50χρονος την έσπρωξε, με αποτέλεσμα εκείνη να βρεθεί στο πάτωμα. Ωστόσο, ο θάνατός της δεν οφείλεται σε κακώσεις που προήλθαν από την πτώση αλλά πιθανόν από παθολογικά αίτια εξαιτίας του βεβαρυμένου καρδιολογικού ιστορικού της γυναίκας.

Η κατηγορία που βαρύνει τον 50χρονο είναι ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο.

Ο 50χρονος κρατείτο από χθες από τις αστυνομικές αρχές, σε αναμονή του ιατροδικαστικού πορίσματος, ωστόσο η κατάθεση που έδωσε στην αστυνομία δεν οδήγησε σε ασφαλή συμπεράσματα. Ο ίδιος αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα και έχει νοσηλευτεί αρκετές φορές στο παρελθόν, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει και πρόβλημα με το αλκοόλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ