Πέθανε ο Γιώργος Τράγκας

Πέθανε ο Γιώργος Τράγκας

Ο δημοσιογράφος και εκδότης κατέληξε μετά από πολυήμερη μάχη με τον κορωνοϊό.

Την τελευταία του πνοή άφησε νωρίς τα ξημερώματα σε ηλικία 72 ετών ο δημοσιογράφος και εκδότης Γιώργος Τράγκας, ο οποίος νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες με COVID-19.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

Κατέληξε σήμερα, 14.12.2021, και ώρα 03.10 πρωινή ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας και επικεφαλής του κινήματος ‘’Ελεύθεροι Άνθρωποι’’ σε ΜΕΘ του νοσοκομείου ΣΩΤΗΡΙΑ. Ανεμβολίαστος, εισήχθη με βαριά αναπνευστική ανεπάρκεια, λόγω λοίμωξης covid19 στις 04.12.2021 σε κλινική του νοσοκομείου ‘’Η ΣΩΤΗΡΙΑ’’ ενώ λίγες ώρες αργότερα, λόγω της σοβαρής κατάστασής του διεκομίσθη σε ΜΕΘ του ιδίου νοσοκομείου.

Ποιος ήταν ο Γιώργος Τράγκας

Ο Γιώργος Τράγκας έγινε ευρύτερα γνωστός στο κοινό στα τέλη της δεκαετίας του '80 κατά τη νοσηλεία του Ανδρέα Παπανδρέου στο Χέρφιλντ, όταν ο ίδιος ήταν ανταποκριτής του Ελεύθεορυ Τύπου στο Λονδίνο και είχε έρθει σε σύγκρουση με συνεργάτες του τότε πρωθυπουργόυ. Αργότερα η δημοτικότητά του εκτοξεύθηκε με τις ραδιοφωνικές του εκπομπές σε διάφορους τηλεοπτικούς σταθμούς, ενώ ασχολήθηκε και με την τηλεόραση.

Είχε δεχθεί κριτική για το περιεχόμενο των εκπομπών και τα σχόλιά του, ενώ ήταν από τους πιο γνωστούς εκφραστές των λεγόμενων αντιεμβολιαστών. Το τελευταίο διάστημα είχε ιδρύσει το κόμμα των Ελεύθερων Ανθρώπων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ