Βόλος: Ο 39χρονος δολοφόνος της νονάς του αρνείται ότι σκότωσε τη μητέρα του δικηγόρου του

Βόλος: Ο 39χρονος δολοφόνος της νονάς του αρνείται ότι σκότωσε τη μητέρα του δικηγόρου του

Η αστυνομία άνοιξε εκ νέου τους φακέλους για τρεις ανεξιχνίαστες δολοφονίες στην ευρύτερη περιοχή.

Ο 39χρονος που σκότωσε τη νονά του στον Βόλο αρνείται ότι δολοφόνησε τη μητέρα του δικηγόρου Γιάννη Μηλίνη, σύμφωνα με ό,τι αποκάλυψε ο νέος του συνήγορος, Γιώργος Κακαράντζας.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο κ. Κακαράντζας τόνισε πως «αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει οποιαδήποτε σχέση. Με εξουσιοδότησε να το πω. Δεν έχει καμία σχέση με το αδίκημα το δεύτερο».

Πώς εξηγείται το DNA του 39χρονου που βρέθηκε και ταυτοποιήθηκε

Ερωτηθείς για το πώς βρέθηκε το DNA του 39χρονου που βρέθηκε και ταυτοποιήθηκε στα νύχια της μητέρας του πρώην δικηγόρου του, ο κ. Κακαράντζας είπε το εξής: «Το DNA του μπορεί να δικαιολογηθεί».

Όπως εξήγησε στο Star «το DNA αποτελεί μια ένδειξη. Από εκεί και πέρα, όταν μπορεί να δικαιολογηθεί η παρουσία αυτή, τότε θεωρώ ότι δεν αποτελεί απόδειξη χωρίς κάποιο άλλο υποστηρικτικό στοιχείο. Και για αυτά τα αποδεικτικά στοιχεία θα λάβω γνώση όταν λάβω τη δικογραφία».

«Αν μιλούσαμε για κάποιον άγνωστο για τη γυναίκα αυτή, δεν θα τολμούσα να πω το παραμικρό. Όταν όμως μιλάμε για ανθρώπους με στενές οικογενειακές σχέσεις, τότε μπορεί να δικαιολογηθεί» συμπλήρωσε ο δικηγόρος του 39χρονου.

Άνοιξαν οι φάκελοι με τρεις ανεξιχνίαστες δολοφονίες

Σημειώνεται πως, σύμφωνα με πληροφορίες, ανοίγουν φάκελοι με ανεξιχνίαστες δολοφονίες ανυπεράσπιστων ηλικιωμένων γυναικών στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου μετά τις καταιγιστικές αποκαλύψεις για τον 39χρονο.

Στο μικροσκόπιο των αρχών έχουν μπει τρεις τέτοιες υποθέσεις αφού, σύμφωνα με τον ταξίαρχο εν αποστρατεία Θανάση Κατερινόπουλο, που μίλησε στο STAR, έχουν πολλές ομοιότητες στον τρόπο με τον οποίο έγιναν.

Συγκεκριμένα πρόκειται για:

-Δολοφονία 87χρονης στον Αλμυρό Βόλου τον Δεκέμβριο του 2004: Η γυναίκα βρέθηκε δολοφονημένη μέσα στο σπίτι της από συγγενή της. Έφερε εκδορές στα χέρια και το πρόσωπο, κάτι που αποδεικνύει ότι προηγήθηκε πάλη με τον δράστη.

-Δολοφονία 84χρονης στην Ανάβρα Βόλου τον Μάρτιο του 2012: Τη λήστεψαν και τη σκότωσαν στο υπόγειο διαμέρισμα όπου διέμενε για πέντε ευρώ. Το ίδιο βράδυ συμμετείχε στα γενέθλια του εγγονού της στο ίδιο σπίτι.

-Δολοφονία 81χρονης στον Άγιο Λαυρέντιο Βόλου τον Μάιο του 2012: Βρέθηκε και αυτή νεκρή με εκδορές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ