Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις-Η 49χρονη αφοπλίστηκε από την 12χρονη κόρη της

Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις-Η 49χρονη αφοπλίστηκε από την 12χρονη κόρη της

Δικηγόρος γιατρού: Η Κλοντιάνα Τσέλο έχει μανιακές εκρήξεις – Κινείται στο όριο του παραλόγου

Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλύψεις για την απόπειρα δολοφονίας του οφθαλμίατρου από την 49χρονη εικαστικό, στο Χαλάνδρι, το μεσημέρι της Πέμπτης. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, η 12χρονη κόρη ήταν εκείνη που ουσιαστικά αφόπλισε την βιολογική της μητέρα και την απέτρεψε από το να ρίξει τη χαριστική βολή στον 68χρονο πατέρα της, όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση.

Η εικαστικός είχε στήσει καρτέρι στην πυλωτή της πολυκατοικίας όπου διέμενε η οικογένεια του οφθαλμίατρου. Ο πατέρας είχε πάει στο σχολείο προκειμένου να παραλάβει την 12χρονη κόρη του και όταν έφτασαν στην πολυκατοικία τους, τότε εμφανίστηκε η βιολογική μητέρα του κοριτσιού. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, η εικαστικός έβγαλε το όπλο και τότε το παιδί άρχισε να φωνάζει και να κλαίει. Η 49χρονη άρχισε να πυροβολεί και η 12χρονη προσπαθούσε να ηρεμήσει τη μητέρα της, ώστε να καταφέρει να της πάρει το όπλο από τα χέρια.

Ποινική δίωξη στη 49χρονη που πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο στο Χαλάνδρι

Ουσιαστικά, όπως λένε οι αστυνομικοί, το παιδί κατάφερε να την αφοπλίσει, αφού την έσπρωξε με αποτέλεσμα η δράστις να παραπατήσει και να της πέσει κάτω το όπλο. Ενδεχομένως, εάν δεν υπήρξε αυτή η παρέμβαση της 12χρονης, τότε η 49χρονη να έδινε και τη χαριστική βολή στον οφθαλμίατρο, όπως εκτιμούν. Η εικαστικός πυροβόλησε συνολικά πέντε φορές, αλλά ευτυχώς, φαίνεται πως δεν ήξερε να χρησιμοποιεί το όπλο και γι’ αυτόν τον λόγο κάποιες από τις σφαίρες κατέληξαν στην πρόσοψη της πολυκατοικίας.

Χαλάνδρι: Η έκκληση της 12χρονης στη μητέρα της

Ραγίζουν καρδιές και τα λόγια που είπε η 12χρονη στη μητέρα της, τη στιγμή που αντιλήφθηκε ότι κάτι κακό θα συμβεί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, η κόρη της εικαστικού και του οφθαλμίατρου, φώναζε προς την μητέρα της: “Σταμάτα σε παρακαλώ, μην το κάνεις αυτό. Γιατί το κάνεις αυτό στον μπαμπά μου;”.

Δικηγόρος γιατρού: Η Κλοντιάνα Τσέλο έχει μανιακές εκρήξεις – Κινείται στο όριο του παραλόγου

Για ένα άτομο που δεν μπορεί να κριθεί με βάση τη λογική αναφέρεται στην 49χρονη Κλοντιάνα Τσέλο ο δικηγόρος του οφθαλμίατρου που πυροβολήθηκε, Αλέξανδρος Αλεξανδράκης. Ο γιατρός παλεύει να κρατηθεί στη ζωή.

Ο κ. Αλεξανδράκης μίλησε για την μακροχρόνια διαμάχη του γιατρού με την Κλοντιάνα Τσέλο, που τον πυροβόλησε στο Χαλάνδρι.

Πυροβολισμοί Χαλάνδρι: Σύζυγος του γιατρού – «Φοβόμασταν πάντα»

«Ο γιατρός είχε μια εξωσυζυγική σχέση από την οποία απέκτησε ένα παιδί και από εκεί ξεκινάει το δράμα του» λέει.

Από τότε η γυναίκα αυτή «τον εκβίαζε και του ζητούσε λεφτά», υποστήριξε ο κ. Αλεξανδράκης και πρόσθεσε ότι «είχε καταδικαστεί από το Εφετείο Αθήνας με ποινή φυλάκισης για εκβίαση».

«Κάθε μέρα παραβίαζε τα περιοριστικά μέτρα»
Ο δικηγόρος χαρακτήρισε την γυναίκα που πυροβόλησε τον γιατρό ως «άτομο με μανιακές εκρήξεις που κινείται στο όριο του παραλόγου».

Ανάφερε ότι είχαν κάνει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της για να μην πλησιάζει στο σπίτι και στο ιατρείο του, ωστόσο «κάθε μέρα παραβίαζε την απόφαση», ενώ είπε ότι «ο γιατρός προσπαθούσε να βρει ισορροπίες.

»Δεν μπορεί να κριθεί με τα όρια της λογικής».

Ο κ. Αλεξανδράκης υποστήριξε ότι στο παρελθόν η γυναίκα αυτή είχε επιτεθεί και κατά της συζύγου του γιατρού την ώρα που έπαιρνε το παιδί από το σχολικό.

«Της επιτέθηκε, την πέταξε στο δάπεδο και την χτυπούσε με τα πόδια στο κεφάλι, έχει καταδικαστεί και γι’ αυτό με αμετάκλητη απόφαση», είπε και όπως ανέφερε πιστεύει ότι «αν μαζί με το θύμα ήταν και η σύζυγος θα πυροβολούσε και αυτή».

Παράλληλα υποστήριξε ότι στην 12χρονη κόρη της η γυναίκα αυτή «έκανε μπούλινγκ» και είπε ότι «το παιδί δεν ήθελε να πηγαίνει στην μητέρα του.

«Για να δοθεί η επιμέλεια στον πατέρα είχαμε σοβαρά στοιχεία κατά της μητέρας» είπε ο κ. Αλεξανδράκης.

Με πληροφορίες από enikos.gr, tribune.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ