Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι - Νέα στοιχεία: Πυροβόλησε τον πατέρα του παιδιού της (vid)

Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι - Νέα στοιχεία: Πυροβόλησε τον πατέρα του παιδιού της (vid)

Τι φώναζε η δράστις κατά τη διάρκεια της σύλληψης της - Την διαψεύδει γειτόνισσα 

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, τον πατέρα του παιδιού της πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά γυναίκα το μεσημέρι της Πέμπτης, έξω από το σπίτι του, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ζαν Μωρεάς και Φιλικής Εταιρίας.

Σημειώνεται ότι ο άτυχος άνδρας διακομίστηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Χαλάνδρι: Γυναίκα πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά άνδρα

Όπως έγινε γνωστό το θύμα (γνωστός οφθαλμίατρος της περιοχής) είχε παλαιότερη σχέση με τη γυναίκα που τον πυροβόλησε και με την οποία απέκτησε το κοριτσάκι. Ο 68χρονος αποφάσισε να μεγαλώσει ο ίδιος τη 12χρονη μαζί με τη σύζυγό του, με την οποία είναι πάρα πολλά χρόνια παντρεμένοι.

Η δράστις ακινητοποιήθηκε από τους άνδρες της ΔΙΑΣ που έφτασαν στο σημείο και συνελήφθη, όμως μέσα από το περιπολικό φώναζε «απήγαγαν και βίασαν το παιδί μου». Μάλιστα σε βίντεο φαίνεται να φωνάζει στο παιδί της που ήταν μπροστά στο περιστατικό «μη φοβάσαι πια».

Διαψεύδει η γειτόνισσα

Ωστόσο γειτόνισσα που ήταν μάρτυρας στο περιστατικό διαψεύδει την γυναίκα που πυροβόλησε και λέει ότι ενώ δεν είχε δικαίωμα να βλέπει το παιδί ερχόταν συνέχεια στο σπίτι της οικογένειας και τους ενοχλούσε, ενώ έστηνε συχνά καρτέρι για να παρακολουθεί τις κινήσεις τους.

Δείτε το ρεπορτάζ της ΕΡΤ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ